Mai multe sucevence au fost bătute vineri de soți, cumnate și soacre. Un bărbat și-a chemat mama în ajutor pentru a-și bate soția

Vineri, 8 ianuarie 2021, mai multe sucevence au sunat la 112 după ce au fost bătute de soacre, cumnate și/sau soți.

Pe la ora 10.30, o tânără în vârstă de 19 ani, din comuna Berchișești, a cerut ajutorul polițiștilor după ce a fost bătută de către soacra și cumnata sa.

Victima locuiește împreună cu concubinul, mama acestuia F.M. (57 de ani) și sora concubinului A.Ț. (23 de ani). La data menționată, în urma unor discuții în contradictoriu, tânăra de 19 ani a fost luată la palme de către soacra și cumnata sa. Victima nu s-a ales cu răni care să necesite îngrijiri medicale. Aceasta nu a solicitat intervenția vreunei ambulanțe.

 

Tânăra a refuzat să completeze formularul de evaluare a riscului privind oportunitatea emiterii unui ordin de protecție.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

În jurul orei 22.00, printr-un alt apel la 112 o femeie de 33 de ani din municipiul Suceava a anunțat faptul că este bătută de către soț și soacră.

De circa două luni victima locuiește împreună cu concubinul său, I.C. (38 de ani), localnic, și trei copii minori din căsătorii anterioare ale femeii, într-un apartament al părinților bărbatului. Se pare că femeia a avut o discuție în contradictoriu cu soțul său, iar pe urmă bărbatul și-a sunat mama și a chemat-o la fața locului. Imediat ce a ajuns și mama bărbatului cearta a degenerat iar individul a început să-și tragă soția de păr și să o îmbrâncească. După ce femeia a sunat la 112, I.C. i-a distrus telefonul victimei.

Victima a depus plângere penală împotriva concubinului ei pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie” și „distrugere”.

În urma completării formularului de evaluare a riscului a reieșit că există risc iminent și a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pnetur săvârșirea infracțiunii de „violență în familie” și ,,distrugerea”.

 

Adauga comentariu