Mama criminalului Beșa păzită de către jandarmi după ce fiul ei, proaspăt eliberat din închisoare, a jurat că îi „va lua gâtul”

Melania Beșa, mama criminalului Ioan Beșa, cel care l-a omorât pe polițistul Sorin Vezeteu, este păzită de jandarmi, după ce celălalt fiul al ei, Alexandru Beșa (26 de ani), proaspăt eliberat din Penitenciarul Gherla, a jurat că îi va lua gâtul după ce va părăsi închisoarea.

Alexandru Beșa a stat după gratii doi ani şi patru luni de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, lovirea sau alte violenţe asupra unui membru de familie, distrugere şi ameninţare. El a fost prins în noaptea de 21 spre 22 iulie 2017, la ora 01.30, pe teritoriul Germaniei de către poliţiştii germani, fiind arestat și extrădat în România, în vederea ispășirii pedepsei.

Anchetatorii au stabilit că la data de 30 martie 2015, individul a lovit-o pe mama sa, cu pumnii şi picioarele, a distrus bunuri din magazinul gestionat de aceasta şi i-a adresat ameninţări cu moartea. Poliţiştii sosiţi la faţa locului pentru a aplana conflictul, au fost ameninţaţi de Beşa cu moartea. De altfel, el a încercat să îi lovească pe poliţişti, provocându-i leziuni unuia dintre aceştia. Agentul rănit a avut nevoie de trei zile de îngrijiri medicale. De asemenea, la data de 26 aprilie 2015, inculpatul Alexandru Beşa a lovit-o pe mama sa cu palmele peste faţă şi i-a luxat degetul de la o mână. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au fost ameninţaţi din nou cu moartea.

Alexandru Beșa este fratele criminalului Ioan Beșa, cel care l-a ucis cu 40 de lovituri de cuțit pe polițistul Sorin Vezeteu pe peronul Gării Burdujeni, iar ulterior s-a sinucis în celula sa din Penitenciarul Botoșani.

Sursa foto: www.monitorulsv.ro

Adauga comentariu