Mâna dreaptă a lui Flutur, vicepreședintele CJ Suceava, Cristinel Crețu, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este acuzat că a primit mită 40.000 de euro de la un drumar

În urma audierilor DNA Cluj, vicepreședintele Consiliului Judetean Suceava, Silviu Cristinel Crețu, a fost reținut pentru 24 de ore în seara de 4 spre 5 aprilie 2022.

Politicianul este acuzat de luare de mită și trafic de influență, după ce DNA Cluj l-a surprins în flagrant când încasa o șpagă de 40.000 de euro de la afaceristul Vasile Ripan, cel cu care Consiliul Județean Suceava avea contracte în derulare, și de la care Silviu Crețu a mai încasat o șpagă de încă 40.000 de euro în decembrie 2020.

Vă amintim faptul că subiectul a fost prezentat în exclusivitate de către jurnalistul Liviu Alexa pe Strict Secret, iar ulterior informația a fost confirmată de Direcția Națională Anticorupție printr-un comunicat de presă. 

Vezi întreaga poveste aici: https://strictsecret.ro/exclusiv-mana-dreapta-gheorghe-flutur-silviu-cristinel-cretu-vicepresedintele-suceava-prins-flagrant-mita-40-000-euro-drumar/.

Comentarii

costescu sorin

05.04.2022 17:50

Este o conlucrare in faradelegi.  Ei ne dau  periodic spagi procentuale din lucrari. Noi ne facem ca nu vedem ca straturile de imbracaminte rutiera sunt mai subtiri ca in proiecte, ca se asterne pietris de rau in loc de piatra sparta de cariera de munte de 2 ori mai scumpa, ca se foloseste bitum de calitatea slaba si in dozaj insuficient la prepararea mixturilor asfaltice. Lucrarile au durabilitate mai mica sunt necesare noi lucrari de reaparatii la care se fac din nou aceleasi greseli si ciclul continua cu noi constructori, noi presedinti, noi vicepresedinti, noi inspectori, noi proiectanti. Fonduri publice imense se irosesc. 

Adauga comentariu