Managerul Spitalului Județean Suceava contrazice spusele senatorului Virginel Iordache: „Medicii au luat această decizie sub presiune și sub amenințări”

Ieri, senatorul PSD Virginel Iordache susținea că nu a solicitat intervenția elicopterului. 

În aceeași zi, managerul Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, Vasile Râmbu, s-a opus celor spuse de către senatorul sucevean. Vasile Râmbu a spus că Virginel Iordache a țipat la doctori, a refuzat transportul cu ambulanța și i-a amenințat pe aceștia pentru a fi plimbat cu elicopterul.

„Înțeleg că acum toată lumea învinovățește medicii suceveni că au solicitat transferul cu elicopterul SMURD pentru așa un diagnostic. Dar medicii au luat această decizie sub presiune și sub amenințări. A țipat la toată lumea. A amenințat. A cerut să fie transferat și a refuzat Ambulanța. Ce puteau face medicii?! Să-l ducă unul cu mașina personală?! La <<Matei Balș>> a primit același diagnostic și același tratament. I-au mai dat în plus o pastilă de Tamiflu”, a declarat managerul Spitalului Județean Suceava, Vasile Râmbu, pentru Obiectiv de Suceava.

Săptămâna trecută, senatorul sucevean PSD Virginel Iordache a ajuns la Spitalulul Județean Suceava acuzând dureri de cap, stări de vomă și diaree. Acesta a ajuns cu elicopterul SMURD la un spital din București, unde a primit același diagnostic ca și cel din Suceava. 

sursa foto :www.newsbucovina.ro

Adauga comentariu