Managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronache, a fost demis de Consiliul de Administrație

Ieri, managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronache a fost demis de Consiliul de Administrație.


„Acum aprox 50 de minute, membrii consiliului de administratie al spitalului desemnati de CL (dl Constantin Luchian si d-naCalenciu Anca) respectiv reprezentantul primarului (dl ing Remus ) in pofida opozitiei formata de reprezentantii DSP si de catre toti reprezentantii sindicatelor din spital, au hotarat demiterea mangerului spitalului Radauti.
Asa fiind, raportat la aceasta situatie, in primul rand vreau sa multumesc COLEGILOR mei de la spital, pt intreaga colaborare, pt munca si efortul pe care l-ati facut, il faceti si il veti face. Pentru cei peste 4 ani pe care i-am petrecut impreuna si peste toate momemtele frumoase sau grele peste care am trecut, va mulțumesc!
Ramaneti sanatosi, Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va rog sa colaborati pt binele comunitatii si al spitalului.
In al 2-lea rand vreau sa va mulțumesc voua, SOCIETATII CIVILE, pentru sprijinul si increderea pe care ati acordat-o colectivului spitalului municipal Radauti.
Fara voi, cei care ati sprijinit, nu am fi reusit sa trecem peste acele momemte care pentru alte spitale a insemnat inchiderea pt o perioada a activitatii.
In al 3-lea rand vreau sa multumesc colaboratorilor si oamenilor curajosi prin intermediul carora am reusit, in plina pandemie, sa demolam acoperisul, sa construim inca un etaj, sa schimbam lifturile si toate ferestrele spitalului, sa refacem fatada, fara sa inchidem activitatea vreunei sectii (si toate astea pt a nu pierde finantarea integrala a tuturor cheltuielilor cu acest proiect, obtinuta de la CNI), sa avem cele mai rapide rezultate la testele RT PCR si sa pastram ordinea necesara, prin prisma carora ne-am straduit sa oferim servicii de calitate.
In mod special as vrea sa mai multumesc inca odata colegilor pt poate cea mai importanta recunoastere a rezultatelor obtinute de Spitalul din Radauti si anume, trecerea din categoria a 5-a de acreditare, in categoria a 3-a, acest rezultat fiind obtinut in timpul starii de urgenta!
E drept, tot timpul este loc de mai bine si imi pun nadejdea ca acest mai bine se va intampla.
Va imbratisez si va multumesc in egala masura tuturor”, a transmis Traian Andronache.

Adauga comentariu