Marcel Ciolacu, viitorul premier. Popotarul Ciucă, hoţ agramat, trebuie să plece!

O fi venit secretarul de stat al Apărării din SUA să îl aburce pe tronul de la Palatul Victoria pe popotarul Nicolae Ciucă, dar nu-l va mai putea scăpa nici dracu de demisie. Opinia publică şi presa nu vor accepta dubla măsură. Nu au fost iertaţi atâţia alţii în spate, de ce ar fi iertat popotarul Ciucă?

Unii vor spune că o eventuală demisie a sa, pe care eu o cred foarte probabilă datorită presiunii media şi a opiniei publice, ar putea crea o criză politică fără precedent. Păi, mai criză şi mai fără precedent ca perioada octombrie-noiembrie 2021, nu cred că ar mai putea să fie.

Ce criză politică să fie, când lucrurile sunt simple? Coaliţia a stabilit o „rotativă”, PNL a lua primul chibrit, s-a ars cu Ciucă, se retrage „mumos” şi vine PSD la guvernare.

Cred cu toată tăria că, Marcel Ciolacu trebuie să îşi asume postura de premier, fiindcă numai aşa vom vedea dacă această Coaliţie şi această „rotativă” au fost vorbe în vânt spuse pentru proşti, sau au fost parte dintr-un plan politic matur, de salvare a României din rahatul în care este.

O să se supere peneliştii? Dar de ce să se supere, ce pesediştii s-au supărat când Ciucă şi PNL şi-au arogat întâietatea în "rotativă"?

E rândul PSD şi, mai ales, e rândul lui Marcel Ciolacu, e momentul să îl vedem cu adevărat la treabă, dacă n-o fi numai gura de el.

Plagiatul lui Ciucă este un moment nasol şi nu avem timp de experimente la Palatul Victoria cu Rafila ca premier. PSD este cel mai mare partid din România şi din Parlament şi venirea sa la guvernare s-a simţit chiar şi în aceste puţine săptămâni, unde miniştrii PSD au arătat că sunt oameni de stat şi au risipit ceaţa şi bâlbâielile generate de incompetenţa coaliţiei useristo-liberale.

Că vrea, că nu vrea, că l-or lăsa băieţii din Pădure, sau nu, Marcel Ciolacu este obligat să preia frâiele guvernului şi să conducă România.

Adauga comentariu