Marcu, individul care a violat și tâlhărit o femeie în vârstă de 65 de ani în propria casă, a fost condamnat la opt ani de închisoare. Violatorul trebuie să îi plătească victimei 25.000 de lei daune morale

Judecătoria Rădăuți l-a condamnat pe Ilie Cristinel Marcu la opt ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de „viol” și „tâlhărie calificată”.

Inculpatul trebuie să plătească victimei 170 de lei reprezentând daune materiale și 25.000 de lei reprezentând daune morale.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


La data de 14 ianuarie 2022, ora 20.30, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o persoană vătămată în vârstă de 65 ani, cu privire la faptul că în jurul orei 20.00, un bărbat necunoscut a pătruns prin efracție în locuința ei, a violat-o și i-a furat telefonul mobil.

În urma cercetărilor a fost identificat ca autor al faptei numitul Ilie Cristinel Marcu (35 de ani).

În urma punerii în executare a mandatului de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Rădăuți, la adresa de domiciliu și la care locuiește în fapt inculpatul a fost identificat și ridicat telefonul mobil marca Samsung J4+, aparținând persoanei vătămate. De asemenea, au fost identificate și ridicate obiecte de vestimentație purtate de către autor la momentul comiterii faptelor.

Se pare ca inculpatul a intrat în locuința victimei prin forțarea ferestrei locuinței. Pe urmă, bărbatul i-a acoperit gura victimei cu mâinile, a trântit-o pe pat și a întreținut relații sexuale normale și anale cu aceasta. La plecare, individul i-a furat telefonul victimei, dar și alte bunuri din locuință.

Ilie Cristinel Marcu a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 17 ianuarie 2021 a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Comentarii

Vacarasu florin

18.04.2022 22:05

Va omor pe toți violatori o sa va fac pizde pe bune și nu glumesc

Adauga comentariu