Marian Oprișan cere capul colegului de la Suceava, senatorul Virginel Iordache!

Liderul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, cere demisia senatorului de Suceava Virginel Iordache după figura cu elicopterul SMURD. Pentru cine nu-și amintește, Virginel a cerut să fie transportat pe cale aeriană până la București acuzând dureri de burtică. În urma scandalui iscat, iată că Marian Oprișan bate cu pumnul în masă și-i cere colegului de partid să-și dea demisia atât din PSD cât și din funcția de senator.


Reproșându-i derapaje de comportament și stricăciuni de imagine la adresa Partidului Social Democrat, vicepreședintele Oprișan cere să nu i se arate cruțare colegului Virginel de la Suceava.


„Aceste gesturi sunt incompatibile cu social-democrația, precum și cu dedicarea echipei Partidului Social-Democrat de a clădi o relație sinceră și cinstită cu electoratul și cu întreaga țară. Domnul Virginel Iordache a dovedit lipsa oricăror valori comune cu viziunea și programul politic al PSD, dar și o iresponsabilitate periculoasă pentru funcția de Senator al acestei țări”, spune Marian Oprișan pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, președintele tuturor președinților de consilii județene din țară, Marian Oprișan, consideră că pentru Virginel Iordache nu există altă opțiune decât demisia, numind isprava senatorului sucevean „abuz și inconștiență”, ispravă care a adus prejudicii efortului de campanie a tuturor membrilor PSD.


„Nu putem lăsa asemenea abuzuri și inconștiențe să păteze o campanie electorală demnă, eforturile unei echipe de zeci de mii de oameni și așteptările a milioane de români din țară și din Europa! Voi cere excluderea din PSD a domnului Virginel Iordache, in caz ca refuza sa demisioneze!”, a mai spus Marian Oprișan

 

 

Adauga comentariu