Marius Leontiuc, teparul infractor condamnat la 12 ani de parnaie pentru inselaciune, a clonat Ziar de Cluj pe un domeniu .eu si SANTAJEAZA public oamenii cerand 500 de euro pentru "scoaterea" articolelor copiate de la noi!

Infractorul din imagine se numeste Marius Leontiuc, este un tepar originar din Timisoara si aciuat acum cativa ani la Cluj unde a inselat mai multi clujeni cu peste un milion de euro vanzand apartamente "pe plansa".

Acest deseu uman a fost liberat conditionat acum cativa ani si, in loc sa isi vada de schizofrenia lui morala, infractorul Leontiuc s-a apucat sa ameninte presa clujeana "somand-o" sa scoata articolele despre infractiunile lui din arhive, pe motiv ca el si-a ispasit pedeapsa si ca nu se mai justifica prezenta lor.

Dar Leontiuc e un infractor sadea, mentalitatea de hot imputit bolnav psihic nu trece cu una cu doua.

Luandu-si jet de la Ziar de Cluj, escrocul Leontiuc s-a gandit ca nu ar fi rau sa cloneze site-ul nostru si sa fure denumirea Ziar de Cluj, cumparand un site cu tld de tip .eu.

Impotentul mintal s-a gandit ca ne impresioneaza cu asta, hahaha, el avand traficul unei gaini. Totusi, am zis sa va zicem noi despre acest impotent mintal, ca sa nu cumva sa credeti ca ne-am tampit la Ziar de Cluj (da, e impotent, a fost casatorit la un moment dat si nu a consumat relatia, fiindca nu ii mergea trotineta, asa ca fata l-a parasit).

 

Cea mai tare faza a parnaiasului Leontiuc e insa asta: la sectiunea contact, escrocul facut la betie cere 500 de euro, ahahahaha, oricarui cititor care vrea sa scoata articolele scrise DE NOI de pe site-ul LUI. Ahahaha, spuneti voi daca asta nu e dementa senila combinata cu escrocherie!

 

Bietul Leontiuc, dupa ce si-a facut de rusine parintii si fratele (care a si plecat din tara, ca numele Leontiuc duhneste a infractiuni), nici nu a schimbat registrul tepelor. 

Infractorul debil mintal si-a inventat o biserica, unde cica e prezbiter reverend, ahahahahahaha, si se inregistreaza singur acasa audio pretinzand ca slujeste iin fata "credinciosilor". Ahahahahaa, deci nu se poate asa ceva, baiatul asta trebuie internat si pusa o camera video in salonul de la dilibau, fiindca e foarte amuzant cu mitomania lui!

Leontiuce, poti sa furi cate articole vrei de pe Ziar de Cluj, sa iti fie de bine, ne doare in p...

Ne rugam la Dumnezeu sa te mentina impotent, sa nu cumva sa iti duci rasa mai departe, ca ai facut destule nelegiuiri pe pamant si destul ti-ai facut de cacat parintii.

Oricate articole ai fura, articolul de fata e mai puternic si va intra direct in cautarile Google, si stii de ce? Fiindca noi suntem originalul, iar tu un escroc, un fake, fara familie, cu cazier cat casa, fara cariera, azi maine batran. Dar macar stim ca nu vei fi uitat niciodata, Google va avea grija de asta, sa stie mereu si cei din viitor ca esti un infractor care a facut parnaie multa... Hahaha!

Adauga comentariu