Mascații au descins în zona Albina în urma articolului publicat în cotidianul Ziar de Suceava

În cursul zilei de 8 martie 2021, între orele 16.00 – 20.00, cadrele Serviciului de Ordine Publică împreună cu polițiști din cadrul Poliției municipiului Suceava, agenți de ordine publică de la Secția Burdujeni, jandarmi de la IJJ Suceava, o grupă de luptători SAS, au acţionat în zona localurilor publice și a restaurantelor din localitatea Suceava, în zona „Albina” din municipiul Suceava și în zona „Jean Bart” din apropierea gării CFR Burdujeni, pentru prevenirea infecțiilor cu noul coronavirus.

Polițiștii au verificat nouă societăți comerciale, au legitimat 25 de persoane, patru din acestea fiind avertizate pentru portul necorespunzător al măștii de protecție sanitară.

În urma acțiunii au fost aplicate trei amenzi în valoare totală de 500 de lei.

La acțiune au participat doi polițiști de la Serviciul de Ordine Publică, doi polițiști de la Poliția Municipiului Suceava, un agent de la Secția Burdujeni, cinci luptători SAS și cinc jandarmi IJJ Suceava.

Acțiunea polițiștilor vine în urma articolului publicat în cotidianului Ziar de Suceava cu privire la bezmeticii care îi terorizează pe cetățenii din zona Albina.

Adauga comentariu