Mascații i-au percheziționat domiciliul și magazinul activistului de mediu „Ninja” Vatamaniuc. Au fost confiscate o sabie, o macetă, un pistol, un dispozitiv pentru ascultare la distanță, trofee de cerb și sute de elemente de muniție

La data de 22 octombrie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase - IPJ Suceava s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că activistul de mediu Tiberius Gheorghe - Octavian Vatamaniuc din localitatea Sucevița, județul Suceava, ar deține fără drept un pistol, posibil letal, pe care l-ar fi folosit în seara de 20 octombrie 2021 pe raza localității de domiciliu.

Așadar, oamenii legii au obținut trei mandate de percheziții domiciliare în baza cărora au verificat locuința de domiciliu a lui Tiberius Vatamaniuc, magazinul deținut de Tiberius Vatamaniuc și locuința unei persoane din anturajul bărbatului.

În dimineata zilei de 24 octombrie 2021, începând cu orele 06.00, o echipă de mascați SAS și șase jandarmi au pus în aplicare cele trei mandate de percheziție. Cu ocazia perchezițiilor din locuința lui Tiberius Vatamaniuc a fost găsit și ridicat un pistol de start marca Rohm, calibrul 6mm, 10 elemente de muniție aferente acestuia, 450 de diaboluri calibrul 5,5 mm, o lunetă, o macetă și o sabie.

De asemenea, au fost confiscate șapte trofee de cerb, respectiv căprior, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte și un dispozitiv pentru ascultare la distanță.


Alte știri despre Tiberius Vatamaniuc:

Activistul de mediu Tiberius Vatamaniuc a bătut un tânăr la o cabană din Voievodeasa

Angajații unui gater din Sucevița sunt acuzați că au încercat să fure surplusul de lemne din două camioane indisponibilizate la Atelierul de Împletituri al OS Marginea, transporturi ilegale semnalate de activistul de mediu Tiberius Vatamaniuc

Un inginer silvic și un pădurar din Sucevița au fost filmați în timp ce luau mită

„Ninja” din Rădăuți, proaspăt eliberat din închisoare, s-a ales cu o nouă condamnare

Adauga comentariu