Mascații l-au luat pe sus pe un individ condamnat la închisoare pentru că a condus fără permis

La data de 29 decembrie 2021, la ora 11.50, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a primit mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți pe numele lui Gheorghe Mihalescu, din comuna Marginea, persoană condamnată la pedeapsa de un an și patru luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor  de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În vederea executării mandatului, polițiștii au desfășurat activități informative, ocazie cu care s-a constatat ca individul se află în localitate, iar din discuțiile purtate cu Traian Mihalescu, fratele condamnatului, a rezultat faptul că nu știe unde se află acesta din urmă.

Întrucât existau indicii că Gheorghe Mihalescu se află la domiciliu său, agenții au solicitat sprijinul lucrătorilor SAS, care s-au deplasat la locuința acestuia. Împreună cu aceștia, s-a pătruns cu forța în imobilul din comuna Marginea, unde a fost găsit Gheorghe Mihalescu.

Acesta a fost reținut și transportat în Penitenciarul Botoşani.

Adauga comentariu