Mașina deputatului sucevean Cătălin Nechifor plantată pe o trecere de pietoni din buricul capitalei

Datorită lui Cristi Pitulice am aflat cum suntem făcuți de rușine de „marii oameni ai Sucevei”. Cristi a surprins pe o stradă din București o mașină cu numere de Suceava și cu legitimația de la Camera Deputaților trântită în parbriz. 

Acest tânăr nu doar că a văzut, a pozat și a postat poza pe Facebook, dar a asistat și la o scenă pe cât de emoționantă, pe atât de jenantă. 
„Un domn îmbrăcat la costum s-a chinuit vreo două minute sa treaca de pe carosabil pe trotuar. O domnișoară și-a lasat jos sacosa de la cumparaturi si l-a ajutat să urce bordura. Domnul era vizibil obosit și confuz, transpirase și ii multumea in continuu domnișoarei. Domnul era in scaun cu rotile. Toată scena, banală în absurdul ei, s-a intamplat din cauza unui gunoi de la Suceava ce are in parbriz o hartie de la Camera Deputatilor.
Am oscilat între a-i rupe o oglindă sau a-i taia un cauciuc. Am renunțat la ambele fapte <<antisociale>>. Am plecat mai departe blestemându-mi neputința. 
Cred ca se apropie vremea sa plec si mai departe. Definitiv.
Parcat pe trecerea de pietoni, fix in mijlocul intersecției.”, a scris în postarea sa Cristi Pitulice.
Mașina este a deputatului sucevean Cătălin Nechifor. Nu se pune problema de cât de mult în pasă de cei din jurul său, având în vedere cum și-a lăsat mașina. Ca „cireașă de pe tort” și-a mai lăsat și legitimația de deputat în parbriz, să știe lumea unde își roade el coatele pentru un salar „modest”.

sursa foto: Facebook/ Cristi Pitulice

Adauga comentariu