Mașina distrusă „din senin” nu spune cine a lovit-o

În urmă cu aproximativ cinci ore, un tânăr a postat pe „Atenție Poliția!”, un grup de Facebook pe care oamenii anunță unde întâmpină radare și pe care sunt o mulțime de polițiști, o întâmplare petrecută pe data de 10 ianuarie 2019.

Ieri în jurul orei 20:00, unui prieten de-al ce era cazat la Pensiunea Stibina din Spătarești, parcat în fața Pensiune vizavi de Lukiol i sa avariat foarte grav mașina VW Golf IV cel mai probabil un tir ce a intrat in derapaj lovind'ul cu remorca!!! Rog din suflet cine are ceva indicii sau a văzut ceva să mă anunțe...

Poliția nu a vrut să ne ajute invocând motive”, a spun Vicol Valeriu pe grupul respectiv, atașând și poze cu mașina „avariată”.

Lăsând deoparte greșelile de exprimare, pe care le-au analizat alte persoane prin comentarii, situația pare să fie cam gravă. Tânărul în timp ce scria postarea poate era încă șocat, poate puțin „ciupit” sau cine știe, nu asta este important.

Important este faptul că, o mașină parcată a fost distrusă în fața unei pensiuni, iar păgubitul nu știe ce să facă deoarece poliția ar fi refuzat să îl ajute. Nimeni nu știe cine a „zgâriat” mașina.

Valeriu Vicol a spus unei persoane în comentarii faptul că: „ Poliția ne-a comunicat că mai sunt încă 240 de cazuri pe raza județului Suceava asemănătoare și nu s-au găsit vinovații”.

Cele mai multe persoane l-au sfătuit pe tânăr să facă rost de filmările de la cea mai apropiată benzinărie din zonă, dar acesta a spus că lui nu i-ar da filmările, ci polițiștilor care mai au „încă 240 de cazuri”.

Dacă situația este așa cum spune tânărul, 2019 se anunță un an palpitant.

Este de mirare faptul că proprietarului nu i-a fost recomandat nici un profesionist care să îi facă mașina ca nouă dintr-o polișare.

sursa foto: Facebook/ Vicol Valeriu

Adauga comentariu