Medalionul n-a protejat Sârma

Aflăm că familia Firea-Pandele e infectată cu Covid. Le dorim sănătate, bine că n-au fost depistați pozitiv la sârmă, că era mult mai grav.

„Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test, am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze: soțul, mama, apropiații, dar acum suntem pozitivi.

În fața bolii, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea științifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectați…

Noi suntem o familie creștin ortodoxă practicantă și îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu pentru darurile din viața noastră: credința, copiii, sănătatea, prietenii iubitori și sinceri.

Înainte de toate deciziile importante ne rugăm și postim. Îi mulțumim și acum Bunului Dumnezeu că suntem bine, situația noastră medicală este sub control și în câteva zile ne vom întoarce la activitățile obișnuite. Întotdeauna am avut încredere în medicină!”, a scris Gabriela Firea pe facebook.

Iată, atât Dumnezeu, cât și medicina au ajutat și familia Firea-Pandele are doar o formă ușoară de Covid și vor reveni în cel mai scurt timp printre noi, să ne binecuvânteze cu prezența lor divină. Mulțumim, Dumnezeu, mulțumim medicilor!

Ce mă miră e că îndrăgita familie a fost nevoită să apeleze la divinitate și la medici, când aveau la îndemână un talisman care trebuia, teoretic, să-i apere de Covid.

„Buletin de București” scrie că două instituții din subordinea lui Florentin Pandele, întâmplător primar în Voluntari, au cumpărat, cu 30 de mii de euro, bani publici, medalioane care promit că protejează oamenii de Covid-19.

Citez de pe site: „Pure O2 Pack-Solid arată ca un ecuson ușor de purtat la gât. Cei care îl comercializează susțin că el creează un scut de 1,3 metri în jurul purtătorului care, timp de 30-40 de zile, oferă protecție împotriva Covid-19 și care poate și să dezinfecteze măști de protecție.

La începutul lunii septembrie, Serviciul de Transport Voluntari (STV), în subordinea primăriei conduse de Florentin Pandele, a achiziționat 930 de medalioane „de protecție” Pure 02 Pack-Solid. Aproape fiecare angajat al STV ar trebui să fi primit trei astfel de medalioane, ținând cont că cele mai recente date de la Ministerul Finanțelor arată că STV are doar 334 de angajați.

O lună mai târziu, o altă societate condusă de Pandele, Ecovol SA, a cumpărat 60 de medalioane. Aceasta are aproape la fel de mulți angajați ca STV: 300. În total, firma care se ocupă de salubrizarea din Voluntari a plătit 1.700 de EURO.”

Păi domnul Pandele a spart 30 de mii de euro, din bani publici, degeaba? N-a dat niște medalioane minune și familiei, să-i protejeze de Covid? Că nu vreau să cred că sunt doar niște mizerii ineficiente.

Refuz să cred că cele două instituții din subordinea Primăriei Voluntari au dat o țeapă de 30 de mii de euro! Prefer să cred că Florentin are un suflet hain și nu s-a gândit la ai lui. Ce, era greu să-i pună în gât doamnei Firea un medalion din ăla? Că e obișnuită cu sârmele.

30-40 de zile era protejată GARANTAT și avea și un scut de 1,3 metri în jurul ei, ceea ce, în vremurile astea, e mană cerească! Păi ce, voi vă permiteți un scut în jurul vostru? Nu, că sunteți săraci și n-aveți 30 de mii de euro! Păi, de banii ăștia iese un scut de 1,2 kilometri! De ce nu facem un scut în jurul României?

Trecem peste faptul că firma care aduce medalioanele din Coreea a fost administrată de un om de afaceri cercetat pentru evaziune fiscală în sistem de criminalitate organizată și că medalioanele nu sunt recunoscute de nicio instituție din România și nu apar pe listele Agenției Europene pentru Medicamente, conform „Buletin de București”.

Mai mult, agenția din Statele Unite responsabilă de reglementarea de astfel de dispozitive spune despre Pure O2 Pack-Solid că „nu a fost găsit de FDA ca fiind sigur și eficient, iar această etichetare nu a fost aprobată de FDA”.

Astea sunt detalii minore.

Detaliul major e că familia Firea-Pandele nu s-a salvat cu acest super-medalion. De-abia acum ar trebui să ne facem griji!

Adauga comentariu