Medicul Cătălina Zorescu ne ia pe toți de proști: „Colega mea nu-l cunoștea personal pe domnul Flutur și dată fiind suprasolicitarea noastră din aceste zile, a fost posibilă această greșeală”

Cătălina Zorescu, medicul epidemiolog de la DSP Suceava, a dat un răspuns de toată jena cu privire la faptul că Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a devenit medic peste noapte, putând fi testat cu prioritate.

Aceasta a transmis un răspuns către Antena3 prin care explică faptul că o colegă de-a sa a greșit și l-a bifat drept medic pe Gheorghe Flutur din cauză că nu îl cunoștea.

Vă prezentăm răspunsul integral al medicului Cătălina Zorescu:

„Ca urmare a informațiilor prezentate de dvs. referitoare la calitatea de <<medic>> consemnată în dreptul pacientului Flutur Gheorghe, președintele Consiliului Județean Suceava, la testarea COVID-19, doresc să fac următoarele precizări:

  • Din echipa de recoltare am făcut parte eu, dr. Zorescu Cătălina și încă o colegă medic epidemiolog;
  • Personal am recoltat exudatul faringian și pe cel nasofaringian, iar colega mea a completat Formularul tipizat de însoțire a probei;
  • Dintr-o eroare regretabilă, colega mea a bifat rubrica <<personal medico - sanitar>> și de asemenea a completat greșit data recoltării;
  • Anterior recoltării testului dlui Flutur Gheorghe au fost prelevate probe de la un medic. Colega mea nu-l cunoștea personal pe dl. Flutur și dată fiind suprasolicitarea noastră din aceste zile, a fost posibilă această greșeală;
  • Menționez că Formularul de însoțire completat de colega mea este semnat și asumat de mine.

Regretăm și ne asumăm greșeala făcută care nu a fost cu intenție!

Am dorit, prin aceste precizări, să clarific informațiile apărute în spațiul public”.

Medicul Cătălina Zorescu pare că ne ia pe toți de proști și ne oferă o explicație de doi bani pe care ar trebui să o luăm de bună.

Comentarii

Tdan

27.03.2020 17:27

Râmbu, Flutur, Lungu si toti cei ce au ocupat de ani si ani functii de raspundere în judet si-au reprezentat numai interesele si orgoliile personale. Nu-i de mirare ca aceste personaje continua împreuna cu familiile lor sa profite de statutul încredintat de catre suceveni.În final, unul dintre judetele istorice ale României, tinut de 30 de ani în întuneric a iesit si pe primul loc dar din pacate datorita unei tragedii. Bravo si "felicitari" pentru toti acesti  "conducatori"..Suceveni, români  sau lupi la stâna ?Protejati-va oameni buni si de acesti virusi ce sunt mult mai periculosi si mai ales mult mai rezistenti.

Stan

28.03.2020 12:48

Da, asa-i, pentru ca Dl Flutur a construit un sistem bazat pe oameni coruptibili, gata oricand sa spuna si sa actioneze la comanda. Acum, in momente dificile, ies la iveala toate gunoaiele si faradelegile sistemului! Un guvern corect ar aplica legea si ar fi sustinut de popor, dar Maria Sa premierul il apara pe faptas!

Adauga comentariu