„Medicul” Gheorghe Flutur îi avertizează pe doctorii care l-au dat jos de pe piedestal: „Să nu credem că dacă ne blurăm fața și apărem pe televiziune fără curaj sau punem o sută de conturi false să-l înjure pe Flutur se va ridica Bucovina”

Gheorghe Flutur a transmis un avertisment public angajaților care au vorbit despre probleme extrem de grave de la Spitalul Județean Suceava. Avertismentul a fost transmis în ziua în care directorul medical Mircea Macovei s-a întors la seviciu.

„Să nu credem că dacă ne blurăm fața și apărem pe televiziune fără curaj sau punem o sută de conturi false să-l înjure pe Flutur se va ridica Bucovina. Nici vorbă!”, a spus Gheorghe Flutur, citat de newsbucovina.ro.

Mai mulți angajați ai Spitalului județean Suceava au oferit interviuri publicațiilor locale și naționale în care au vorbit despre probleme foarte grave de la unitatea medicală. Angajații au făcut aceste afirmații uneori sub protecția anonimatului, cu imaginea și vocea distorsionate.

Președintele Consiliului Județean a transmis acest avertisment în ziua în care directorul medical al spitalului Mircea Macovei, s-a întors la serviciu. Mircea Macovei și fostul manager Vasile Rîmbu sunt cosiderați de angajații spitalului principalii vinovați pentru situația de acolo. Mircea Macovei este cel care a invocat un ordin inexistent de ministru pentru a-i chema la o ședință pe medicii infectați la un loc cu cei sănătoși.

Sursă material: www.stirisuceava.net

Adauga comentariu