Mega Tiroliana „La Palma” și-a suspendat activitatea. Proprietarul terenului pe care se află cea mai lungă tiroliană din România a ridicat o construcție pentru a-și sabota chiriașul

În urmă cu circa o lună jumătate, cotidianul Ziar de Suceava a publicat articolul intitulat „Mega Tiroliana <La Palma> este la un pas de a-și închide activitatea. Proprietarul terenului pe care este amplasată cea mai lungă tiroliană din România a <furat> ideea de afacere și încearcă să-și saboteze chiriașul”.

(sursa foto: Știrile Pro TV)

Începând de săptămâna trecută, Ion Curea, administratorul de la Mega Tiroliana „La Palma” a fost nevoit să suspende activitatea deoarece proprietarul terenului pe care este amenajată tiroliana a ridicat o construcție cu scopul de a-i sabota afacerea chiriașului său.


Vă amintim faptul că în urma apariției primului articol, o persoana intitulată pe Facebook „Larissa Halip”, probabil membru al familiei Halip (posesoarea terenului pe care se afla tiroliana sus-menționată), și-a expus punctul de vedere cu privire la situația redactată.

În comentariul Larissei Halip, aceasta spunea că proprietarul terenului pe care este amplasat tiroliana în cauză i-ar fi închiriat lui Ion Curea proprietatea doar pentru trei ani, nu pentru 10. Așadar, pentru a lămuri situația, vom atașa mai jos contractul de închiriere al terenului.

De asemenea, individa îl acuza pe Ion Curea de neplata chiriei, având în vedere faptul că „a făcut miliarde acolo”. În contractul de închiriere se vede negru pe alb faptul că chiriașul avea obligația de a plăti 1.000 de lei pe an către Ion Halip, adică circa 83 de lei pe lună. Menționăm faptul că pe pagina de Facebook a Mega Tirolienei „La Palma” o coborâre cu tiroliana costă 50 de lei.

Pentru mai multe informații privind sabotajul de la Mega Tiroliana „La Palma” puteți da click AICI.

Adauga comentariu