Membrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, care s-a rugat în fața instituției pe care o conducea, a fost demis din funcție: „Mă rog în continuare și mă rog și pentru prieteni și pentru dușmani”

Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, Daniel Drăgoi, care zilele trecute s-a rugat în genunchi în fața instituției pentru ca Dumnezeu să ajute județul și țara în aceste clipe de cumpănă și să oprească această pandemia de coronavirus a fost demis din funcție. Începând din data de 10 aprilie locul său va fi ocupat de inginerul Bogdan Piticari în prezent șef de secție la Câmpulung Moldovenesc. Întrebat de această decizie care ar fi motivată de alte considerente decât cele de ordin profesional Drăgoi a declarat: ”Mă rog în continuare și mă rog și pentru prieteni și pentru dușmani. Acum nu e loc pentru răutate”.

La începutul săptămânii Daniel Drăgoi se ruga în genunchi în fața clădirii în care funcționează Sistemul de Gospodărire a Apelor Suceava îndemnându-i și pe ceilalți colegii ai săi din instituțiile publice la smerenie și la rugăciune.

”Ca director al instituției am luat toate măsurile posibile, am dezinfectat clădirea, am luat măsuri de siguranță pentru oameni dar este un moment în care trebuie să reunoaștem că trebuie să venim cu smerenie și cu rugăciune înaintea lui Dumnezeu să ajute județul Suceava, să oprească această pandemie. Numai Dumnezeu poate opri această pandemie și pe această cale aș vrea să îndemn toți colegii de la instituțiile publice să ne smerim înaintea lui Dumnezeu și să se îndure Dumnezeu de județul nostru și de țara noastră”, a declarat atunci Drăgoi.

sursa material + foto: svnews.ro

Adauga comentariu