Mesajul celor de la „Salvații Copiii Suceava” după ce norocosul viceprimar Munteanu a spus că va dona contravaloarea motocicletei câștigate, doar de gura lumii: „Nu am fost contactați de doamna în cauză”

După ce viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu, a anunțat, de gura lumii, că va dona contravaloarea motocicletei, pe care a câștigat-o la festivalul Bucovina Motorfest, sponsorizat de Primăria Suceava, către Salvații Copiii Suceava, cei din urmă au transmis și ei un mesaj:

„Fără să vrem, organizația noastră a fost oarecum prinsă într-o întreagă dezbatere publică cu conotații negative, legată de situația creată în urma câștigării de către doamna viceprimar Teodora Munteanu a motocicletei ce a fost dată la tombola Festivalului Bucovina Rockfest, festival desfășurat la Cetatea de Scaun a Sucevei.
Noi nu cunoaștem detaliile acestei probleme, dar nu putem să nu ne delimităm de orice situație care ridică o cât de mică suspiciune în legătură cu moralitatea vreunui demers.
Întreaga noastră activitate se bucură de încrederea oamenilor și prin urmare ea este și trebuie să rămână dincolo de orice fel de îndoială.
Precizăm că nu am fost contactați de doamna în cauză și de asemenea, în cazul în care banii au fost deja transferați, vă aducem la cunoștință că informațiile referitoare la conturile noastre bancare sunt publice, ele găsindu-se pe pagina noastră de Facebook.
Prin urmare, considerăm că acest comunicat oficial este și va rămâne singura legătură a Organizației Salvați Copiii cu această situație.
Vă mulțumim mult pentru înțelegere”, a transmis Organizația Salvați Copiii Suceava.

Pensionara ajunsă viceprimar al Sucevei a susținut că motocicleta este second hand și nu ar trebui să valoreze vreo 5.000 de lei. Așa că a anunțat pe pagina sa de Facebook că va dona vreo 5.000 de lei ONG-ului sus-menționat.


Mesajul viceprimarului Munteanu după ce a câștigat o motocicletă în cadrul festivalului Bucovina Motorfest: „Hora mare, pe motoare”

Bucurie incomensurabilă pentru Teodora Munteanu, pensionara devenită viceprimar al Sucevei. Aceasta a câștigat premiul cel mare al tombolei festivalului Bucovina Motorfest, o motocicletă Yamaha

 

 

Adauga comentariu