Mesajul IJJ Suceava în urma tragicului accident rutier în urma căruia doi tineri aflați pe o motocicletă și-au pierdut viața. Unul dintre tineri era jandarm: „Ziua Jandarmeriei Române a venit cu o veste foarte tristă pentru inspectoratul nostru”

În urma tragicului accident rutier care a avut loc la data de 3 aprilie 2021, pe raza localității Dolheștii Mari, Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava a transmis un mesaj.

„Ziua Jandarmeriei Române a venit cu o veste foarte tristă pentru inspectoratul nostru.

În cursul zilei de ieri (n.r. - 3 aprilie 2021), sergentul major Mihalache Răzvan și-a pierdut viața într-un teribil accident de motocicletă, la vârsta de doar 21 de ani.

În aceste momente de tristețe, ne exprimăm profundul regret pentru pierderea suferită și adresăm sincere condoleanțe întregii familii și multă putere în aceste momente grele.

Dumnezeu să îl odihnească”, a transmis IJJ Suceava la data de 4 aprilie 2021.

Vă amintim că în evenimentul respectiv și-au pierdut viața doi tineri. Unul dintre aceștia era jandarm și avea 21 de ani, iar celălalt tânăr avea 17 ani. Cei doi se deplasau pe o motocicletă cumpărată cu 1 - 2 zile înaintea tragediei.

Mai multe amănunte despre cumplitul accident rutier aveți AICI.

Adauga comentariu