Mesajul lui Ștefan Mandachi pentru cel mai bun prieten al elevului de 14 ani care a murit după ce i s-a făcut rău în timpul banchetului de clasa a VIII-a desfășurat într-o sală de evenimente a familiei Mandachi: „Mars ma jegule”

Zilele trecute, un adolescent de 14 ani din municipiul Suceava a murit după ce i s-a făcut rău în timpul banchetului de clasa a VIII-a, ce se desfășura la una dintre sălile de evenimente ale familiei Mandachi. Atunci, tatăl tânărului a trăit momente îngrozitoare. Acesta i-a aplicat fiului său primele manevre de resuscitare. Mai multe informații puteți găsit aici.

În urma tristului eveniment, un număr mare de persoane, printre care colegi de-ai adolescentului, copii și adulți marcați de tragedie, apropiați de-ai familiei indoliate, au depus candele și lumânări aprinse în apropierea Școlii Generale Nr. 9 ”Ion Creangă” Suceava.

(sursa foto: monitorulsv.ro)

Despre această tragedie a aflat probabil mai bine de jumătate din populația municipiului Suceava. Despre această dramă se vorbește peste tot prin oraș. Tot orașul este afectat emoțional de această nenorocire, mai ales părinții care au acasă copii de-o seamă cu Flavius. 

Se pare că, Ștefan Mandachi, afaceristul din Sfântu Ilie, care prin postări publice în social media arată cât de mult empatizează și iubește animalele și oamenii, în discuțiile private pare că este alt om. 

După neplăcutul eveniment, cel mai bun prieten al lui Flavius, profund afectat de cele întâmplate, i-a dat un mesaj lui Ștefan Mandachi pe Instragram spunându-i: 

„Era cel mai bun prieten al meu. Daca calculai mai bine sala aia, ca sa fie mai mult aer, putea sa fie inca in viata. O parte din vina iti apartine tie.”

Ștefan Mandachi, care, în perioada primului metru de autostradă din Moldova, se recomanda „țăran de la Sfântu Ilie”, i-a răspuns adolescentului așa cum i-a obișnuit pe urmăritorii și susținătorii săi, respectiv scurt și la obiect spunând: „Mars ma jegule”.

Acest răspuns vine la o scurtă perioadă de timp după ce avocata lui Ștefan Mandachi i-a amenințat pe jurnaliștii care au relatat povestea angajatei de la Spartan Iași, care susținea că a fost concediată pentru a nu i se plăti concediul medical. Atunci, avocata le-a spus jurnaliștilor „O să vă distrug! Scoateți articolul de urgență!”.

Adauga comentariu