Mesajul viceprimarului Munteanu după ce a câștigat o motocicletă în cadrul festivalului Bucovina Motorfest: „Hora mare, pe motoare”

Teodora Munteanu, pensionara devenită viceprimar al Sucevei, care a câștigat marele premiu al tombolei festivalului Bucovina Motorfest, respectiv o motocicletă Yamaha, a transmis un mesaj public privind acest câștig. 

Nu este greu de observat faptul că dărnicia acesteia a venit după două zile de la momentul în care a câștigat marele premiu. În aceste două zile, presa națională și-a îndreptat vizorul către norocoasa de la conducerea Primăriei Suceava, iar comunitatea a arătat-o cu degetul suspectând faptul că tragerea la sorți ar fi fost măsluită.

„In seara de 7 august am participat la festivalul Bucovina Motorfest Suceava. Am cumpărat ca in fiecare an și tricoul festivalului si am participat la tombolă. Copilul care a extras biletul mi-a adus marele premiu, o motocicletă. Am participat în fiecare an, mi-am cumpărat biletul, mi-am cumpărat tricouri. Am solicitat factura motocicletei iar contravaloarea premiului o voi dona organizatiei Salvați Copiii Suceava. Voi publica actul de donație. <Hora mare, pe motoare>”, a spus Teodora Munteanu.

Trebuie arătat și faptul că postarea viceprimarului a suferit o modificare după ce a ajuns în spațiul public.

POSTAREA TEODOREI MUNTEANU, de pe profilul său personal de Facebook:

Prietenii Teodorei Munteanu au fost alături de aceasta, unii i-au cerut demisia, alții au felicitat-o.

Pentru cine nu știa, Teodora Munteanu are și pagină de like-uri. Acolo a spus că motocicleta este second hand și ar valora circa 5.000 de lei.

„În seara zilei de 7 august 2021 am participat, ca în fiecare an, la festivalul Bucovina Rockfest, organizat de către Asociația Legio Phoenix MC Suceava, în condiții impecabile. Cu această ocazie a fost organizată tombola, la care am participat și eu ca urmare a cumpărării tricoului festivalului. Numele meu a fost extras din urna cu sute de bilete de către băiatul solistului trupei <Urma> . Nu e un secret că particip la festivalurile rock, prietenii mei știu acest lucru. Dacă sorții s-au rostogolit către mine, am decis să achit contravaloarea acelui premiu, în sumă de 5000 RON, iar banii sa fie direcționați către Asociația <Salvați Copiii Suceava> . Este o motocicletă second-hand și voi avea mare grijă de ea”, a spus Munteanu pe profilul de „persoană publică”.

Adauga comentariu