Micuța Larisa a zâmbit după două luni de zile de la producerea teribilului accident din fața Tribunalului Suceava

Larisa, fețita jandarmeriței Irina Airinei, a zâmbit pentru prima dată de la producerea cumplitului accident în care mama sa a decedat, iar micuța se luptă pentru viața ei.

O mătușă de-a Larisei a informat, miile de persoane care o susțin pe micuță, despre evoluția copilei și cum a zâmbit aceasta după două luni de zile.

Întregul mesaj poate fi găsit pe pagina de Facebook Larisa-Mihaela Airinei.

„Când ești iubit, nu știu dacă trebuie să faci ceva anume, pentru ca stelele să își aștearnă generos o dâră din luminițele dătătoare de viață, de speranță, dar mai ales de iubire.

Iubirea a fost și este liantul care a definit ultimele 78 de zile din viața Larisei.
Îmi pare doar că uneori, nu găsesc resursele potrivite de a-mi reinventa cuvintele ce le meritați cu adevarat, dincolo de inspirația personală care a paralizat dezarmant în fața sutelor de mesaje pe care le primesc de la voi toți.

Mi-am propus și acum e momentul când voi scrie despre Larisa și despre acele lucruri minunate care se întâmplă în jurul ei în mod firesc și în jurul nostru implicit ca familie.
Eu, mătușa ei cea care sunt în spatele tastelor și primesc mesaje de la persoane minunate, încerc să mă angajez solidar și de fiecare dată pentru a răspunde promt valului masiv de solidaritate.

Minunea asta de copilă ne-a luat prin surprindere pe noi toți prin lupta care o duce pentru ea însăși, luptă dusă cu o demnitate care a demontat până acum cateva predicții medicale sumbre. Deși drumul ei e anevoios, obositor și înțesat de mult neprevăzut.

Îngerii care o vegheaza împreună cu mama ei Irina din ceruri au trimis către fetița asta dulce din povestea-i tristă, numai gânduri bune.
Pentru prima oara, la două luni de la accident într-o zi de duminică Larisa noastră a zâmbit, discret, stins și vag dar a zâmbit în somn. Un semn că lupta ei este susținută de acolo de sus de mama și aici prin ea și voința ei însăși, alături de tată, familie, cunoștințe si prietenii mulți care ni s-au alaturat .

În tot acest timp preoți mulți, mulți s-au rugat și se roagă, rude, străini și oameni din jurul nostru care fac același lucruri neîncetat.

Daaaa oameni buni, Larisa și-a recăpătat modest un zâmbet dulce, dar și amărui.

Ce greu i-o fi copilei noastre dragi fără măicuța ei dragă, fără vocea ei, fără sânul ei dulce ce o hrănea încă. Mă gândesc doar că mama i s-o fi arătat in vis și Larisa i-a zâmbit, schimonosită fiind încă pe interior de durerile insuportabile adiacente traumei de a fi zburat la propriu din căruciorul ei de bebe cu peste 100 km la oră rulați de șofer. E o minune că a supraviețuit, nu-i așa?!

A început să deschida la fel de timid și ochișorii iar privirea ei îmbracă preț de câteva minute orizonturi, îmbrățișează timid chipurile calde din jurul ei, dar obosește repede și revine la starea ei de semiconștiență cu care a fost condamnată să coabiteze.

Victor și Larisa s-au întors din nou acasă la Suceava de ceva timp, după ce în perioada de ședere la centrul de recuperare Nicolae Robanescu fetița a continuat seria de investigații care vor să aducă pașii ei către lumină”

Larisa încă are nevoie de ajutorul nostru!

https://oameni.sprijina.ro/cauze/larisa
https://www.gofundme.com/manage/larisa-airinei
https://www.facebook.com/donate/365952543966727/?fundraiser_source=external_url
RO87 UGBI 0000 3320 0310 7RON (Garanti Bank Suceava)
RO55 UGBI 0000 3320 2100 5EUR cu SWIFT UGBIROBU 
RO45 BTRLRONCRT00K1277202(Banca Transilvania)

Adauga comentariu