Mihai Gherman, alias Porcu, a fost condamnat la patru ani și 778 de zile de închisoare pentru tâlhărie calificată. Acesta și-a petrecut tinerețea după gratii pentru că a furat din locuințe și a încercat să omoare doi tineri în restaurantul Vama Veche

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Mihai Gherman, zis ”Porcu”, la patru ani și 778 zile de închisoare pentru săvârșirea, în stare de recidivă postcondamnatorie, a infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Cele 778 zile de închisoare reprezintă o „restanță” de-a bărbatului în vârstă de 33 de ani, din comuna Șcheia, provenită de la o condamnare mai veche. 

În același dosar a fost condamnat și Silviu Costel Gherman la trei ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”. Termenul de supraveghere stabilit este de trei ani și șase luni.

Pe perioada termenului de supraveghere, inculpatul va trebui să presteze, pe o durată de 90 de zile, o muncă neremunerată în folosul comunității, în cadrul Primăriei Șcheia sau în cadrul Primăriei Suceava.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.

În trecut, „Porcu” a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativă la omor”. Atunci, individul i-a înjunghiat pe doi tineri în restaurantul Vama Veche din Șcheia.

Înainte de a încerca să îi omoare pe tinerii sus-menționați, „Porcu” a fost închis pentru că el împreună cu alți tineri din Șcheia, pe atunci toți minori, au comis peste 100 de furturi din locuințe.

sursa foto: monitorulsv.ro

Adauga comentariu