„Miky” din Pătrăuți, care s-a întors din Amsterdam, își petrece vacanța în sudul României sfidând măsura carantinării la domiciliu. Aceasta nu este impresionată de faptul că primește în fiecare zi câte o amendă de 1.000 de lei

La data de 27 august 2021, pe la ora 16.00, polițiștii din Dărmănești, în timp ce verificau persoanele care se află în carantină la domiciliu, au constatat faptul că Lavinia Mihaela Hrudei (22 de ani), autointitulată „Miky”, din satul Pătrăuți, comuna Pătrăuți, nu se află la domiciliu, deși avea instituită măsura carantinării pentru intervalul 22 august 2021 - 4 septembrie 2021. Aceasta era venită din străinătate. Mai jos vă vom arăta cum și-a petrecut tânăra ultima săptămână, iar autoritățile abia pe 27 august au sesizat faptul că aceasta nu respectă măsura carantinării la domiciliu.

Din verificările polițiștilor și din discuțiile purtate cu vecinii și familia tinerei, a reieșit faptul că individa a plecat de la domiciliu și s-ar afla pe raza județului Constanța, pe litoral.

La data de 27 august, Lavinia Mihaela Hrudei a fost amendată cu 1.000 de lei. Individa a fost amendată cu 1.000 de lei și ieri (28 august), dar și astăzi (29 august) pentru că nu a fost găsită la domiciliu. Tânăra se pare că în această dimineață se afla pe Podul Cernavodă.

Conform postărilor de pe profilul său de Facebook, în perioada 21 - 29 august 2021, Lavinia Mihaela Hrudei a călătorit și s-a simțit bine împreună cu iubitul său.

La data de 21 august 2021, tânăra se lăuda ca se află în aeroportul din Amsterdam, urmând să călătorească spre București.

La data de 22 august cei doi au participat la un botez în Prahova.

La data de 23 august, tinerii s-au bălăcit la Therme, în București.

Pe data de 24 august, tânăra nu a mai postat nimic pe profilul de Facebook, dar a revenit pe 25. Atunci le-a arătat prietenilor și urmăritorilor că a ajuns în Constanța.

La data de 26 august 2021, Lavinia Mihaela Hrudei s-a dus pe plajă pentru a se bronza și a se relaxa. Și de această dată tânăra a făcut o fotografie și a publicat-o pe Facebook.

În seara de 26 august, tânăra împreună cu iubitul său au lansat un lampion.

La data de 27 august, Lavinia Mihaela Hrudei a încercat să pară profundă traducând cu Google Translate un citat din engleză în română.

CITATUL ORIGINAL

Pe urmă, seara de 27 august 2021, tânăra și-a petrecut-o la Alezzi Yacht, Constanța.

La data de 28 august, tânăra s-a plimbat cu o barcă, a făcut plajă și s-a distrat în satul de vacanță din Mamaia. Pentru mai multe fotografii din concediul tinerei din Pătrăuți puteți da click AICI.

Iubitul tinerei nu a fost amendat de autoritățile sucevene deoarece nu este din județul Suceava. 

sursa foto: Facebook/ Lavinia Mihaela Hrudei

Adauga comentariu