Minciuni în lanț lansate de către Jandarmeria Suceava în cazul bărbatului decedat de la Vatra Dornei. Martor: „Mortul nu a atins-o pe fetiță cu intenții sexuale”

Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Suceava a mințit la greu în cazul bărbatului mort în urma intervenției jandarmilor de la Vatra Dornei. Probabil, conducerea instituției a vrut să acopere modul total neprofesionist în care au acționat jandarmii, acțiune în urma căreia un om și-a pierdut viața, cel mai probabil total nevinovat.

Reporterii Ziar de Suceava au intrat în legătură cu un martor, care a asistat la întreaga scenă și care ne-a explicat pas cu pas cum s-au derulat evenimentele.

„Mortul nu a atins-o pe fetiță cu intenții sexuale, să zic așa. Fetița a mâncat niște popcorn și a aruncat punga pe jos, iar el a ghintit-o și i-a făcut semn să ridice punga. Când au ajuns jandarmii la el, el s-a legitimat verbal, nevând buletinul. Ei l-au verificat prin stație, dar între timp, nu știu de unde a intervenit un polițist pe nume Tărniceru, care le-a spus jandarmilor să-l încătușeze pentru că e vinovat într-un caz de pedofilie din anul 2017. Și de aici lucrurile au degenerat și ați văzut și dumneavoastră ce a urmat. Jandarmerița îl cunoștea foarte bine pe mort, lucrând și ea pe la hotel înainte de a fi jandarmeriță. E ceva rudă cu patroana hotelului. Mortul avea pensie de handicap, fiind angajat cu normă de patru ore pe la hotel. Cam până acum doi ani, mortul a stat în una din camerele hotelului, până când unul din paznici l-ar fi turnat directoarei că el ar fi invitat în repetate rânduri alte persoane consumând băuturi alcoolice în camera respectivă și cumva deranjând într-un fel sau altul pe cei din jurul lui. Și atunci a fost dat afară, dar doar din acea cameră, el venind la lucru în continuare”, ne-a povestit un martor care a dorit însă să rămân sub anonimat.

Spusele acestui martor sunt total diferite de cele comunicate de către IJJ Suceava. Vă relatăm încă o dată comunicatul transmis de jandarmii suceveni:

„Astăzi 19 iulie a.c., o patrulă de jandarmerie care asigura măsuri de ordine în zona Parcului Municipal Vatra Dornei cu ocazia Festivalului de Folclor pentru Copii și Tineret, a fost sesizată de o persoană că în apropierea scenei de spectacol, un bărbat a atins-o în mod indecent și repetat pe fiica sa, în vârstă de 12 ani. Echipajul de jandarmerie s-a deplasat în zona indicată, a identificat persoana în cauză și i-a solicitat acesteia să se deplaseze în afara zonei de spectacol, în vederea stabilirii identității. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant și agresiv, jandarmii fiind nevoiți să folosească materialele de intervenție din dotare. La scurt timp bărbatul și-a pierdut cunoștința iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat si transportat la spitalul din localitate”.

Acest caz este unul cu totul deosebit și încă de la început apar semne că se dorește mușamalizarea lui. În cazul în care aveți date, informații, filmulețe sau fotografii, care ar putea ajuta la lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment vă rugăm să ne contactați!

Comentarii

Ion

22.07.2019 19:50

de ce nu spuneti numele jandarmeritei criminale? Ea presta ca dama de companie la hotelul unde omul era porte?

Maria Günther

23.07.2019 11:14

… Unde s-a ajuns, făcuți grămadă!Bine că morții nu se întorc să vă vadă!_______________________________Ce mai contează în țara lu mutu care doarme pe el și singura lui grijă este cum să-și mai sporească avutuDe-a trebuit să-i vină diaspora ca să-i însemneze pe frunte-nceputu sfârșitului fără de sfârșit și tot n-a priceput stătutu!Ce mai noroc... sau să-i zic ghinion...bă, neneCă jandarmeria nu v-a pocnit chiar așa din plin în nări cu lacrimogene ca să le vedeți în neon până-n gene, că poate vă trezeați... c-ați golit destule damigene…&Nu mai rătăceați tot prin fumigene… Pe 10 august 2018 după care mortului UITAT de atunciI-ați păpat cum i-o veți păpa-o și pe a ăstui mort... colivaȘi doar la bot v-ați șters ca să nu vi se vadă cum vă curgea saliva,Ca nu cumva paralelilor șobolăniți să le ruinați clivaju… Dacă tot de 30 îi asigurați furaju! Mare noroc ați mai avut cei care la 10 august 2018 împreună cu Diaspora ați fost așteptați cu limbi de foc și topoare De mă întreb , după acest caz RELEVANT , având în ceafă amintirea bătrânului demonstrant DECEDAT imediat după TEROARE , Câte COȘCIUGE ar fi fost necesar să fie cărate prin CIMITIRE & câți români ar fi trebuit să bocească Pentru ca DEȘTEPTAREA să vă dea odată de știre CE FEL DE justiție vă este justiția românească?https://oamenicasobolani.wordpress.com/Câte COȘCIUGE v-ar fi trebuit pe care jandarmeria română în slujba șobolănimii roșii și-a carmencitei-leșinate, cu impertinența caracteristică, să se iscălească?_______________________________________NA? Cine-i mai mulțumește jandarmeriei române... în afară de tac-su fetii…CARE… la 20 m se vântura în afara razei de radar a ochiului „vigilent“ al cetii???

Agapie Anton

23.07.2019 13:04

Cum vă explicați intervenția dobitocilor de la Vatra Dornei într-un caz de pedofilie si in Poliția Română avem cazuri care nu au fost descoperite ani de zile...Pedofilul polițist nu a primit spray în ochi până la moarte...nici dobitocii din Jandarmerie nu au intervenit...!!!)

Kis Zoltan

24.07.2019 08:07

Mai stii probal idiiata era dama de companie avand abilitati speciale de prestatii strict orale la muie singurul criteriu de avansare in cadrul Min de Interne.Credeti ca muista botoxata Carmen Dan ex. Min de Interne a avut alta recomandare sau specializare in afara de a lua la MUIE?

Tom

24.07.2019 13:23

Omul acela a fost omorat pe loc de jandarmi! Dupa ce i-a fost pulverizata substanta iritant/lacrimogena in fata, se vede pe filmare cum jandarmul corpolent il sugurma, in timp ce-si lasa greutatea pe cutia lui toracica, pana ce acesta devine inert. Iar dupa ce omul este intors cu fata catre camera se poate observa o urma de incontinenta urinara, care apare de obicei in clipa mortii, mai ales atunci cand aceasta intervine in urma asfixierii.

Adauga comentariu