Ministrul Culturii, suceveanul Bogdan Gheorghiu, îi ia apărarea lui Flutur și-i atacă pe PSD-iști: „În încercarea de a lovi în Gheorghe Flutur au lovit în Suceava, în Bucovina, în oamenii și în medicii de la Spitalul Județean Suceava”

Ministrul Culturii, suceveanul Bogdan Gheorghiu, sare în sprijinul președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, atacând opoziția. Acesta le bate obrazul politicienilor suceveni care s-au dus la Spitalul Județean Suceava pentru a se testa de coronavirus. 

Din perspectiva lui Bogdan Gheorghiu, din cunoscuta listă ajunsă în spațiul public, singurul care ar fi meritat să se testeze de coronavirus cu prioritate este Ioan Stan (președinte PSD Suceava).

Întregul mesaj al ministrului Culturii îl aveți la dispoziție mai jos.

„𝐀𝐭𝐚𝐜𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐧𝐞 𝐥𝐚 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐬𝐚 𝐥𝐢𝐝𝐞𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐅𝐥𝐮𝐭𝐮𝐫 𝐮𝐫𝐦𝐞𝐚𝐳𝐚̆, 𝐬𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐞, 𝐨 𝐛𝐮𝐜𝐥𝐚̆ 𝐭𝐞𝐦𝐩𝐨𝐫𝐚𝐥𝐚̆ 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐮 𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐢𝐦𝐢𝐜 𝐝𝐞-𝐚 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐜𝐮 𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭̦𝐚 𝐬𝐩𝐢𝐫𝐢𝐭𝐮𝐚𝐥𝐚̆, 𝐦𝐨𝐫𝐚𝐥𝐚̆ 𝐬𝐚𝐮 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐁𝐮𝐜𝐨𝐯𝐢𝐧𝐞𝐢. 𝐃𝐚𝐜𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐒𝐚̆𝐩𝐭𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐚 𝐏𝐚𝐭𝐢𝐦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐦 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐛𝐨𝐦𝐛𝐚𝐫𝐝𝐚𝐭̦𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐧𝐢𝐠𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭 𝐦𝐢𝐧𝐜𝐢𝐧𝐨𝐚𝐬𝐞 𝐥𝐚 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐬𝐚 𝐥𝐮𝐢 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐅𝐥𝐮𝐭𝐮𝐫 𝐬̦𝐢 𝐚 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐢 𝐬𝐚𝐥𝐞, 𝐢̂𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐚𝐣𝐦𝐚 𝐈̂𝐧𝐚̆𝐥𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐃𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚̆ 𝐭𝐢𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐜𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞, 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐫𝐜𝐚̂𝐧𝐝 𝐬𝐚̆ 𝐥𝐨𝐯𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚̆ 𝐮𝐧 𝐥𝐢𝐝𝐞𝐫 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜, 𝐧𝐮 𝐟𝐚𝐜 𝐚𝐥𝐭𝐜𝐞𝐯𝐚 𝐝𝐞𝐜𝐚̂𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐜𝐫𝐞𝐞𝐳𝐞 𝐯𝐢𝐜𝐭𝐢𝐦𝐞 𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞𝐫𝐚𝐥𝐞.

Domnul Ioan Stan și compania selectă, pentru a justifica faptul că au încălcat toate protocoalele medicale în ziua de 13 martie 2020, prezentându-se la Spitalul Județean Suceava pentru efectuarea testului COVID, se raportează în mod penibil la situația președintelui Flutur. Din fericire pentru domniile lor, și le urăm sănătate în continuare, aceștia au fost perfect sănătoși, spre deosebire de Gheorghe Flutur, care a trecut prin boală și convalescență . Întrebarea este: de ce, în loc să mergeți la spital, nu ați mers la DSP și ați dat dovadă de inconștiență, putând fi un motor al transmiterii comunitare al acestui virus?

ℹ️ În absolut toate țările civilizate, cei care ocupă funcții de decizie trebuie și sunt testați cu prioritate, deoarece starea sănătății unei persoane cu răspundere influențează activitatea sa în slujba comunității.
Până la urmă, domnul Stan, ca și contact direct, se pare că se încadra în criteriile de eligibilitate pentru testare, dar ceilalți, ca și prezumtivi contacți secundari, în nici un caz nu aveau ce să caute acolo. Repet, din fericire au avut rezultat negative și o perioadă de 14 zile de izolare, perioadă pe care au folosit-o din plin pentru uneltiri politice și atacuri mincinoase.
Dar în încercarea de a lovi în Gheorghe Flutur, la care s-au aliniat cuminți toți opozanții politici și au comandat campanii de presă pentru distrugerea imaginii acestuia, au lovit în Suceava, în Bucovina, în oameni și în medicii de la Spitalul Județean Suceava.

ℹ️ Domnilor, personalul medical de la SJU a trecut prin cea mai grea perioadă, nu era nevoie și de presiuni politice cu iz de campanile electorală. Un raționament elementar, dublat de nițel bun-simț, v-ar fi făcut să vedeți faptul că mica echipă de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean a gestionat aproximativ 2500 de cazuri de persoane infectate cu acest tip de coronavirus, de aproape 3 ori mai mult decât numărul de pacienți gestionați de spitalul Matei Balș din București, având mult mai multe resurse umane si materiale. Acest atac politic lovește în acești oameni, lovește în cei pe care i-ați lipsit de serviciile medicale și așa limitate de la Suceava.

ℹ️ Nici nu vreau să mă gândesc cât de riguroși au fost domnii demnitari de la PSD, când, prin discursurile lor din ultima perioadă, au vrut divizarea bucovinenilor prin încercarea continuă și constantă de a-l decredibiliza pe omul care, de-a lungul timpului, a luptat și luptă în continuare pentru interesele Sucevei, Gheorghe Flutur.

𝐓𝐞𝐬𝐭𝐮𝐥 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃 𝐚 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐭 𝐮𝐧 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭 𝐝𝐞𝐣𝐚 𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬𝐜𝐮𝐭 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐝𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐬𝐞𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐈𝐨𝐚𝐧 𝐒𝐭𝐚𝐧, 𝐚𝐥 𝐝𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐬𝐞𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐕𝐢𝐫𝐠𝐢𝐧𝐞𝐥 𝐈𝐨𝐫𝐝𝐚𝐜𝐡𝐞 𝐬̦𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐚𝐥𝐞𝐬 𝐚𝐥 𝐝𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚𝐭 𝐒̦𝐭𝐞𝐟𝐚𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐁𝐚̆𝐢𝐬̦𝐚𝐧𝐮: 𝐍𝐄𝐆𝐀𝐓𝐈𝐕 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐯𝐢𝐫𝐮𝐬𝐮𝐥 𝐩𝐚𝐧𝐝𝐞𝐦𝐢𝐜 𝐬̦𝐢 𝐏𝐎𝐙𝐈𝐓𝐈𝐕 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞𝐦𝐚𝐠𝐨𝐠𝐢𝐞, 𝐥𝐚𝐬̦𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞, 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐯𝐢𝐝𝐮𝐚𝐥𝐢𝐬𝐦 𝐬̦𝐢 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐨 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐢𝐧𝐭𝐚̆”, a spus Bogdan Gheorghiu.

Comentarii

demagogi

29.05.2020 13:29

gheorghe flutur s-a trezit cam tarziu. acum faptele sunt fapte.  cheia a ceea ce i se intampla acum lui gh.flutur a spus-o cadariu.   el a arătat că instituții precum AJOFM, Direcția Silvică, Protecția Consumatorului, Oficiul de Cadastru, instituțiile deconcentrate de mediu sau de agricultură sunt conduse de către psd-iști.     asa si?     de cand putea sa-i schimbe.   de ce nu i-a schimbat? mocanu de la cadastru, de ex., are o placere bolnava sa loveasca-n prefect si-n viceprimarul harsovschi.  si face acest lucru foarte des.  acum va plangeti tot voi ca sunteti tarati prin noroi?  astia nu dorm, ati avut placerea sa-i sustineti, asumati-va!   ce, nu mai erau oameni pregatiti care sa conduca aceste institutii?  dar si voua va plac increngaturile. ce sa faceti voi cu oameni cinstiti si profesionisti? semnale ati primit din timp, acum ce va plangeti?  

Adauga comentariu