Ministrul Transporturilor nu va participa la inaugurarea primului metru de autostradă din Moldova: „ Eu săptămâna viitoare voi fi pe șantiere ca să văd că lucrurile merg așa cum trebuie”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost prezent astăzi la Suceava pentru a verifica stadiul lucrărilor de la șoselele de centură ale municipiilor Suceava și Rădăuți. Acesta s-a arătat mulțumit de modul cum se lucrează. Șeful de la Transporturi a evitat să vorbească prea mult despre demersul afaceristului sucevean Ștefan Mandachi, care a construit din fonduri proprii primul metru de autostradă din Moldova, însă a anunțat că nu va lua parte la inaugurarea construcției.

„Eu înțeleg demersul și supărarea, dar la fel de supărat sunt și eu ca ministru că nu avem buget la transporturi. Ce-ar fi să sisteze lucrările oamenii ăștia pe șantiere? Cum ar fi de exemplu să le sisteze de supărare că nu avem buget? Eu cred ca aceasta este o problemă mult mai mare, în momentul de față. (...) Eu săptămâna viitoare voi fi pe șantiere în continuare ca să văd că lucrurile merg așa cum trebuie. Dacă vrea cineva să se ducă, este liber să se ducă, o poate face. Eu am treabă, trebuie să muncesc, să văd că se mișcă șantierele”, a declarat ministrul transporturilor, Răzvan Cuc.

Ștefan Mandachi a stârnit o isterie națională cu metru de autostradă construit la Suceava, drum ce va fi inaugurat la data de 15 martie, ora 15.00. Tot atunci, mai multe companii s-au arătat dispuse să-și întrerupă activitatea pentru 15 minute, nemulțumite de lipsa autostrăzilor din țara noastră.

Adauga comentariu