Minorul care l-a înjunghiat mortal pe tânărul în vârstă de 24 de ani a fost arestat preventiv

Mihai Gabriel M. (17 ani), din satul Rotunda, orașul Liteni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de „omor”.

În seara de 29 iunie 2019, pe la ora 21.00, pe terasa barului „La Angelache”, din centrul orașului Liteni, a avut loc o altercație între Mihai Iurea (24 de ani) și Mihai Gabriel M. (17 ani). Restul persoanelor de pe terasă au aplanat conflictul.

După ce Mihai Iurea a ieșit din bar, Mihai Gabriel Mancaș și Vlăduț Vasile Dascălu. (17 ani), ambii din satul Rotunda, l-au urmărit pe tânărul în vârstă de 24 de ani.

În momentul în care cei doi minori l-au ajund din urmă pe Mihai Iurea, Mancaș a folosit un cuțit, tip briceag cu protecție de degete tip box, pentru a-și înjunghia victima de șase ori. Mihai Iurea a suferit leziuni în partea superioară a corpului, torace și abdomen, iar hemoragia puternică a condus în scurt timp la deces.

La data de 30 iunie 2019, Mancaș și Dascălu au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava. Mancaș a fost reținut sub aspectul comiterii infracțiunii de „omor”, iar Dascălu a fost reținut sub aspectul comiterii „complicității la infracțiunea de omor”.

 

 

Adauga comentariu