Mix de aroganță, minciuni și lașitate. Vlad Popescu, fiul primarului Sectorului 5, care se vrea deputat de Suceava din partea PSD evită cu nesimțire să vorbească cu presa

Reporterii cotidianului Ziar de Suceava au încercat să ia legătura cu Vlad Popescu, candidat pentru funcția de deputat din partea PSD Suceava. Acesta este fiul primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, președinte al organizației PPU-SL Sectorul 5.

Vlad Popescu se află pe poziția a treia în lista de candidați pentru Camera Deputaților a Partidului Social Democrat Suceava, după ce formațiunile politice PPU-SL și PSD au făcut negocieri la nivel național.

Partidul Social Democrat (PSD) (deputați)

 • Eugen Bejinariu
 • Mirela – Elena Adomnicăi
 • Vlad Popescu
 • Gheorghe Șoldan
 • Larisa Blanari
 • Tiberiu – Marius Brădățan
 • Mihaela – Adelina Paiu
 • Doinița – Nela Cocriș
 • Constantin – Alin Mateiciuc
 • Stelian Simerea
 • Aleodor – Claudiu Saviuc
 • Romeo – Gheorghe Galan
 • Ilie – Cătălin Fediuc

La primul apel telefonic, Vlad Popescu a răspuns într-un timp foarte scurt, dar când a aflat cine și cu ce scop îl deranjează acesta a motivat că se află la volanul mașinii și nu poate vorbi la telefon. Culmea, acesta nu și-a dat seama că se afla la volanul mașinii înainte de a răspunde la telefon.

Reporter: -Alo! Bună ziua! Domnul Vlad Popescu?

Vlad Popescu: - Ăăă... da.

...

R.: - V-am sunat în legătură cu prezența dumneavoastră la alegerile parlamentare din partea PSD Suceava. Mi-ați putea răspunde la câteva întrebări?

V.P.: - Acuma sunt la volan și ... nu pot vorbi la telefon.

R.: - Am înțeles. În cât timp să revin?

V.P.: - Păi revin eu cu un telefon.

R.: - Ok, bine.

V.P.: - Mi-ați putea trimite un mesaj cu întrebările să mă documentez și să vă răspund?

R.: - Ok.

Reporterul i-a trimis lui Vlad Popescu o parte din întrebările pe care voia să i le adreseze. Nici până la această oră, candidatul PSD nu a revenit cu acel telefon promis, dar nici cu vreun răspuns prin SMS. Fiul lui Piedone a preferat să îi blocheze numărul de telefon al reporterului.

Întrebările trimise prin SMS către Vlad Popescu

 • Cum ați ajuns să candidați din partea PSD Suceava?
 • Ce părere aveți despre membrii PSD Suceava care nu sunt de acord cu candidatura dumneavoastră din partea organizației județene social democrate din Suceava?
 • Ce părere aveți despre faptul că mai mulți PSD-iști suceveni și-au dat demisia din funcția din partid după ce au aflat că veți reprezenta județul Suceava din partea PSD la alegerile parlamentare?
 • Când ați fost ultima data în județul Suceava și cu ce ocazie?

De asemenea, în SMS reporterul i-a spus lui Popescu Jr. să revină cu un apel telefonic sau să spună când poate fi deranjat pentru încă niște eventuale completări.

Din păcate, Vlad Popescu a preferat să fie laș și să-i blocheze numărul reporterului Ziar de Suceava imediat după ce discuția telefonică a fost încheiată. Așa se facă că reporterul a apucat să-i adreseze celui ce se vrea deputat de Suceava doar întrebările de mai sus. Dacă așa-zisul om politic ar fi răspuns la telefon ar fi fost întrebat: „Cine este președintele organizației județene PSD Suceava?” și „Cu ce județe se învecinează Suceava?”, dar în condițiile de mai sus toate întrebările au rămas fără răspunsuri spontane sau „documentate”.

Vlad Popescu a devenit cunoscut după ce firma pe care o deține a încheiat mai multe contracte cu instituții subordonate Primăriei Sectorului 4 în perioada în care tatăl său, Cristian Popescu Piedone, era primar. Vlad Popescu a fost cercetat de procurori și pentru că a plătit o chirie de 7 bani pe zi pe metrul pătrat pentru un teren închiriat în parcul Lumea Copiilor.

De pe listele PSD au dispărut parlamentarii în funcție Virginel Iordache, senator, și deputații Maricela Cobuz și Alexandru Rădulescu.


Fiul lui Piedone, primarul din Sectorul 5, va candida la alegerile parlamentare din partea PSD Suceava

Trei PSD-iști importanți din județului Suceava au renunțat la funcțiile din partid după ce fiul lui Piedone a fost trecut pe lista social democraților la alegerile parlamentare

De ce și-a dat demisia Alexandru Rădulescu din funcția de vicepreședinte al PSD Suceava: „Se impune prezența pe lista candidaților social democrați suceveni a unei persoane din București care nu se remarcă prin nimic”

Adauga comentariu