Moarte incredibilă. Un bărbat s-a înecat într-o fântână cu apă de două palme

Ieri, pe la ora 13.30, o femeie din comuna Vama a observat faptul că vecinul său N.H. (53 de ani), a căzut într-o fântână aflată în beciul locuinței sale.

Echipajul medical ajuns la fața locului i-a aplicat victimei manevre de resuscitare, dar acestea au fost în zadar, iar medicii au fost nevoiți să constate decesul bărbatului.

Fiul victimei a spus că la momentul producerii evenimentului niciun membru al familiei nu se afla la domiciliu. La un moment dat, când soția victimei a ajuns acasă a observat lipsa soțului. Pe urmă, femeia l-a găsit pe bărbat căzut în fântăna din beciul casei, iar imediat aceasta a fugit la vecini pentru a cere ajutor.

Vecinii au reușit să îl scoată pe bărbat din fântână și i-au aplicat manevre de resuscitare în mod continuu până când au ajuns la fața locului medicii. Fântâna în cauză are dimensiunea de circa 1 metru/ 1 metru, iar în aceasta se aflau aproximativ 50 de centimetri de apă.

Corpul defunctului a fost transportat la morga spitalului din Câmpulung Moldovenesc. În urma necropsiei se va stabili cauza decesului.

În acest caz, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu