Moarte suspectă în cazul unui sucevean în vârstă de 41 de ani. Înainte de a muri bărbatul a fost găsit beat și rănit

Pe data de 16 iunie 2020, Marius Bandol (41 de ani) a fost găsit de către niște vecini căzut în apropierea unei centrale termice din municipiul Suceava, fiind beat și rănit. Oamenii l-au ridicat pe bărbat și l-au dus în apartamentul în care acesta locuia cu chirie, împreună cu tatăl său. Conform localnicilor, tatăl bărbatului de 41 de ani este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice.

Marius a stat în casă până la data de 17 iunie, mai exact până când în apartament a intrat proprietarul de drept a locuinței. Acesta când a văzut că bărbatul de 41 de ani este aproape în stare de inconștiență a sunat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj medical care l-a transportat cu ambulanța pe bărbat la spital. Ulterior, Marius Bandol a decedat în unitatea spitalicească.

În urma necropsiei se va stabili cauza decesului. Atunci se va stabili dacă rănile pe care le avea bărbatul pe corp i-ar fi provocat moartea. 

Nu se poate ști cu exactitate cum s-a pricopsit bărbatul cu respectivele răni, dacă a fost victima vreunei agresiuni sau dacă s-a împiedicat în timp ce mergea.

În aceast caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

 

Adauga comentariu