Modificări la cele două treceri de pietoni care leagă zonele pietonale din apropierea Casei de Cultură. Una va fi desființată iar cealaltă va fi semaforizată

Pentru fluidizarea traficului rutier de pe strada Nicolae Bălcescu, din centrul Sucevei, Primăria a luat hotărârea de a face câteva modificări la nivelul celor două treceri de pietoni care leagă zona pietonală din fața Casei de Cultură de zona pietonală dinspre Biserica Sf. Dumitru.

Municipalitatea a luat măsura de a semaforiza trecerea de pietoni din apropierea băncii Raiffeisen și de a o desființa pe cealaltă care se afla la vreo 25 de metri de aceasta.

Deși de ani de zile existau semafoare la ambele treceri de pietoni, cel mai probabil semafoarele rămase vor funcționa normal de luni. Până una alta, semafoarele de la trecerea de pietoni rămasă au fost pornite doar pentru probe și pentru a fi „dezmorțite”.

Conform spuselor viceprimarului Lucian Harșovschi, pentru câteva zile va fi prezent în zonă un polițist local pentru a supraveghea cum se desfășoară traficul.

Adauga comentariu