Momente îngrozitoare trăite de un tată din Suceava, în timpul banchetului de clasa a VIII-a al fiului său. Adolescentul a murit după ce i s-a făcut rău

Aseară, în jurul oeri 23.00, unui copil i s-a făcut rău în timp ce se afla la o sală de evenimente unde se desfășura banchetul elevilor de clasa a VIII-a a Școlii Generale Nr. 9 „Ion Creangă” din Suceava. După ce copilului i s-a făcut rău, participanții au sunat la 112 pentru a solicita intervenția unei ambulanțe.

În timpul evenimentului, copilului i s-a făcut rău, motiv pentru care s-a sprijinit cu capul pe o masă. Văzând acest lucru, tatăl copilului, care este și cadru didactic în cadrul școlii menționate, s-a deplasat imediat lângă fiul său. Deoarece l-a observat că băiat fiind inert, tatăl acestuia i-a aplicat fiului său manevre de resuscitare.

La fața locului a intervenit o ambulanță SAJ. Cadrele medicale i-au aplicat copilului manevre de resuscitare, timp ce aproape o oră. Ulterior, victima a fost transportată la SJU pentru continuarea manevrelor de resuscitare și îngrijiri de specialitate.

Din nefericire, cadrele medicale au fost nevoite să îl declare decedat pe adolescentul de 14 ani.

Se pare că băiatul suferea de epilepsie.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. În urma necropsiei se va stabili cauza decesului.

 

Adauga comentariu