Municipalitatea cheltuie peste 10.000 de euro, fără TVA, pentru realizarea Planului Urbanistic Zonal în vederea construirii parcării supraterane din spatele Primăriei Suceava

Conform SEAP, Primăria Suceava a atribuit direct un contract în valoare de 51.150 de lei (10.402,47 euro), fără TVA, pentru „PUZ cu Reg. De urbanism aferent pentru Parcarea supraterană etajată în zona străzii Ștefan Tomșa”.

Descrierea achiziției este următoarea: „Documentatie de urbanism Plan Urbanistic Zonal cu Regulament de urbanism aferent pentru Parcare supraterana etajata in zona strazii Stefan Tomsa, conform Temei de proiectare atasate. Durata de realizare a serviciilor este de 6 luni. Garantia de buna executie este de 5% din pretul contractului fara TVA”.

Firma care a câștigat licitația este SC Moldproiect-ASD SRL, din municipiul Suceava, înființată la data de 26 august 2003. Această societate este administrată de către Bogdan Constantin Adomniței și are ca obiect de activitate preponderent „activitati de arhitectura”.

Adauga comentariu