Municipalitatea deschide o piață volantă în cartierul Obcini, în apropierea Salonului Senzual, începând de vineri: „Nu se plătește nicio taxă”

Astăzi, edilul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă faptul că va deschide o piață volantă în cartierul Obcini, pentru perioada august-septembrie. Poziționarea va fi în intersercția străzii Bistriței cu strada Fântâna Albă, mai exact în apropierea Salonului Senzual. Scopul este acela de a sprijini micii producători locali și de a-i încuraja pe suceveni să cumpere de la ei. 

Programul pieței: 08.00 - 20.00 - Vineri, Sâmbătă, Duminică.

Conform edilului, comercianții își vor putea vinde produsele în această piață fără să plătească vreo taxă. De asemenea politicianul a mai spus că va mai deschide și alte astfel de piețe, dacă cea sus-menționată va fi funcțională.

„Primăria va deschide o piață volantă în perioada lunilor august și septembrie, în zona Obcini. Deci, din acest weekend ea va fi deschisă vineri, sâmbătă și duminică între orele 08.00 - 20.00. Prima piață pe care o deschidem, pe strada Bistriței intersecție cu strada Fântâna Albă. Acolo este, mă rog, o suprafață mai mare în care putem să montăm, deocamdată punem cinci mese, pentru producătorii particulari care vor să vină acolo să vândă aceste produse, având în vedere faptul că astăzi cartierul Obcini nu are piață. Vedem, dacă va fi funcțională, noi am mai avut și anul trecut am avut acele piețe mobile și nu prea au fost funcționale. Vedem cum funcționează această piață. În măsura în care se dovedește funcțională vom mai deschide și în alte puncte din oraș. Nu se plătește nicio taxă”, a spus Ion Lungu.

Adauga comentariu