Munteanu, pensionara ajunsă viceprimar, încearcă să înduioșeze societatea cu scuze copilărești după ce era cât pe ce să facă infarc de fericire că a câștigat o motocicletă la un festival organizat de Primărie: „Promit să fiu mai responsabilă și să învăț”

Teodora Munteanu, viceprimarul Sucevei, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care încearcă să-și curețe imaginea pe care a mânjit-o în câteva secunde de fericire. Deși este ditamai politicianul local și are câțiva ani în spate în care ar fi trebui să învețe cum să se manifeste și cum să respecte, pensionara ajunsă viceprimar a clacat. După ce a auzit că a câștigat o motocicletă în cadrul festivalului Bucovina Motorfest, s-a urcat pe scenă și le-a arătat oamenilor de rând cât de mult cum se bucură un viceprimar când câștigă un premiu la un festival sponzorizat din banii contribuabililor. 

Munteanu a avut nevoie de două zile și de o țară care să o arate cu degetul pentru a spune, măcar de gura lumii, că va dona niște bani unui ONG.

„Da, am greșit că am acceptat premiul oferit la tombola de sâmbătă seară.
În febra evenimentului, la care particip de atâția ani, nu am realizat că din toamna anului trecut, de când am fost aleasă într-o funcție publică locală, nu mai sunt același simplu spectator.
Îmi fac mea culpa tuturor celor cărora, fără nicio intenție, le-am adus deservicii.
Îmi cer scuze mai ales organizatorilor și artiștilor invitați la Bucovina Motorfest, un festival extraordinar care sper să reziste și să aibă succes. Sper să îmi acceptați scuzele și să îmi iertați naivitatea gestului.
Așa cum am anunțat deja, am făcut astăzi această donație către o asociație a cărei activitate o respect și o apreciez. Nu doresc ca această donație să politizeze în vreun fel activitatea domniilor lor. Public ordinul de plata doar ca o dovadă de transparență, fără a urmări niciun câștig personal de imagine.
Promit să fiu mai responsabilă și să învăț că, odată cu funcția publică, vin și anumite limitări implicite ale vieții personale”, a spus Teodora Munteanu.

Mesajul celor de la „Salvații Copiii Suceava” după ce norocosul viceprimar Munteanu a spus că va dona contravaloarea motocicletei câștigate, doar de gura lumii: „Nu am fost contactați de doamna în cauză”

Mesajul viceprimarului Munteanu după ce a câștigat o motocicletă în cadrul festivalului Bucovina Motorfest: „Hora mare, pe motoare”

Bucurie incomensurabilă pentru Teodora Munteanu, pensionara devenită viceprimar al Sucevei. Aceasta a câștigat premiul cel mare al tombolei festivalului Bucovina Motorfest, o motocicletă Yamaha

 

 

 

Adauga comentariu