Neculai Miron, primarul din Bosanci, îi cere lui Gheorghe Flutur să-l dea afară din partid. Politicianul bosâncean se gândește să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava

Neculai Miron, primarul comunei Bosanci din județul Suceava, cere conducerii PNL Suceava să îl dea afară din partid. Acesta a spus că se delimitează de PNL după ce Gheorghe Flutur (președintele Consiliului Județean Suceava/ președintele PNL Suceava) l-ar fi mințit de mai multe ori.

De asemenea, Neculai Miron a spus într-un interviu acordat cotidianului News Bucovina faptul că a încercat să candideze pentru o funcție de vicepreședinte și ar fi fost amenințat de către colegul său de partid Cristinel Crețu.

Acesta este supărat pe Gheorghe Flutur și pentru că nu ar fi fost inclus, în primă fază, în delegația organizației județene PNL Suceava la Congresul partidului. Includerea acestuia în delegația menționată s-ar fi realizat abia după ce și-a expus nemulțumirile în spațiul public.

„Trebuia să fac parte din delegaţia Sucevei, până la urmă am făcut parte, dar nu pot să ştiu de ce m-au inclus, eu eram în Dubai, probabil au crezut că nu o să ajung la Congres, dar Congresul a fost sâmbătă, eu am aterizat vineri seară. Nu am crezut că în PNL Suceava poate să existe asemenea structură dictatorială. La nivelul Sucevei nu putem să spunem că guvernează PNL, ci este o totală dictatură şi nimeni nu mişcă în front. Pentru mine, dl. Flutur nu este un om demn, corect şi din această privinţă aştept excluderea din PNL. O caut cu nerăbdare”, a spus Neculai Miron în cadrul interviului.

Actualul primar PNL al comunei Bosanci cere conducerii PNL Suceava să îl dea afară din partid. Acesta nu vrea să își dea demisia din partid deoarece ar pierde mandatul de primar.

Politicianul bosâncean a ajuns cap de afiș în ultima perioadă după ce a participat la două proteste organizate împotriva școlii online și vaccinului anti-Covid. În urma acestor manifestări, edilul a apărut chiar și într-un reportaj realizat de CNN.

La finalul interviului, Neculai Miron a anunțat că și-ar încerca norocul la o posibilă candidatură pentru șefia Consiliului Județean Suceava. Acesta a spus că dacă va candida, o va face din partea unui partid liberal.

„Ca și orientare, la ora actuală, am fost și sunt liberal. În ceea ce privește felul de lucru al social democraților, nu m-am împăcat și nu mă voi împăca niciodată și nu voi fi în viața mea, cât îmi va mai da Dumnezeu sănătate, membru al unui partid socialist”, a spus primarul Neculai Miron.

Adauga comentariu