Nelu Tătaru susține că a văzut un număr mare de suceveni pe străzile din oraș, atât azi, cât și în urmă cu o lună de zile: „Ne putem infecta și în aceste momente”

Astăzi, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a venit la Suceava pentru a vedea care este situația privind coronavirusul și pentru a fi prezent la retragerea cadrelor medicale ce s-au aflat la conducerea Spitalului Județean.

În timpul conferinței de presă din fața Spitalului Județean Suceava, Nelu Tătaru a fost întrebat dacă a văzut mulți oameni pe stradă, când a venit din Botoșani spre Suceava.

Destui, destui și în Botoșani și în Suceava. Același lucru, dacă mă credeți, îl vedeam și când veneam acum patru săptămâni. Eu sper ca și dânșii, ca populație civilă, dar și personalul medical, să înțeleagă că nu poate să se mai repete momentul de acum cinci săptămâni.

Dacă acum cinci săptămâni găseam un corp medical debusolat, dezorientat, fragil, acuzând lipsa de echipamente, lipsa de medicamente, că nu sunt testați, acum nu cred că mai este acest lucru, dar nici nu aș vrea relaxarea siguranței echipamentului să ducă la lipsa precauțiilor. Ne putem infecta și în aceste momente”, a spus Nelu Tătaru.

Sursa foto: Facebook/ Radio Top Suceava

Adauga comentariu