Nesimțire fără margini din partea lui Gheorghe Flutur. Președintele CJ Suceava s-a transformat în „medic” pentru a putea fi testat cu prioritate pentru coronavirus

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, ar fi fost trecut drept „medic” pe o listă pentru testarea coronavirus, iar soția lui Vasile Rîmbu, managerul suspentat al Spitalului Județean Suceava drept asistentă.

„Ştiţi ce am găsit pe listele cu vreo 500 de nume de persoane care au fost testate, în această perioadă, când spitalul a ajuns în carantină? Politicieni şi pile. Domnul Gheorghe Flutur a fost găsit pozitiv, a confirmat această informaţie acum două zile. Îl găsim pe lista testaţilor de la Spitalul Judeţean din Suceava. Îl găsim cu o menţiune - eu tot încă mă gândesc că e o greşeală - e trecut medic. Cum medic? Am zis că o fi greşeală. Nu, aşa era. Ceilalţi care sunt medici, asistente medicale sunt trecuţi cu funcţia lor.

Ce mai găsim pe tabelul ăsta... O doamnă Carolina, care poartă un nume pe care îl poartă şi managerul spitalului. Doamna Carolina, soţia domnului director, iată, a fost testată de două ori. Doamna Carolina nu lucrează în spital, ci la bancă, economist sau ceva de genul ăsta. Scrie şi în declaraţia de avere, doar că şi la dânsa scrie asistent ATI. Adică au ales şi secţia cu cea mai mare sensibilitate. Poate, doamna de la contabilitate, ca să se scadă dânsa cu testele, o fi scăpat pixul undeva", a spus jurnalistul Adrian Ursu, prezentând lista cu numele, la Antena 3.

Gheorghe Flutur a dat dovadă de o nesimțire ieșită din comun. El a fost testat cu prioritate în timp ce multe dintre cadrele medicale de la Spitalul Județean Suceava stau și așteaptă să fi testate, părând că ar  fi abandonate de către autorități.

Sursă foto + material: www.dcnews.ro

Comentarii

Ioan

27.03.2020 12:58

Constituția- Nimeni nu e mai presus de lege.    Se aplica in România?

Ene

27.03.2020 20:26

Baronul din Botosana , ajuns presedinte la Cs , Judetean , barbat imbogatit din salar de bugetar !!! , casa si gradina in G-Humorului, pe Varvata cabana -restaurant cu piscina, la Capu Cimpului vila aproape gata , sosea facuta noua , masina sa nu-l scuture, apartament in Suceava , apartament pt fete . Trai nenica , totul din salar !!! ha,ha,Internat in spital la chirurgie!! camera singur in ea , de la restaurant vine ospataru si.i aduce mincarea , Mafiot - stil AL Capone., dar ii ia apararea Orban,premierul , oare de ce ? Halal PNL

Taxă de Flutur

02.04.2020 18:27

 Pârcălabul din SuceavaPeriodic primește slava.Pădurarii clopuri scuturAdunând taxa de Flutur.Prin fost rai pădurăresc,Sat și-ocol mănăstirescTaie tot, ascunde cioate,Fiecare cât - cum poate.Flutur, deprins cu nectar,Stă mascat prin insectar.Solzii noștri nu se scuturȘi plătesc taxa de Flutur!

Adauga comentariu