NESIMȚIRE sau INDOLENȚĂ? O profesoară s-a plimbat printre elevii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” deși în weekend a fost la Paris, unde există un focar de contaminare cu coronavirus

O profesoară de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din municipiul Suceava a dat o dovadă de inconștiență dusă la extrem. Laura Anca Irimiciuc este profesoară de pian la liceul menționat anterior.

Mai mulți profesori și părinți ale unor elevi care învață la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava ne-au semnalat faptul că femeia a fost în weekend la Paris, unde există un foc de contaminare cu coronavirus.

Pe pagina sa de Facebook, Laura Anca Irimiciuc are postate mai multe fotografii din capitala Franței, semn că s-a distrat pe cinste în patria rafinamentului european.

Întoarsă acasă, profesoara a schimbat impresii cu colegii săi, spunând că în Paris a văzut foarte mulți oameni cu măști medicinale, persoane ce provin din China, însă nu a părut să fie prea impresionată de problema coronavirusului.

Laura Anca Irimiciuc a mers luni și marți la școală, plimbându-se pe lângă elevi și ceilalți profesori, punându-i în pericol în cazul în care ar fi fost infectată cu coronavirus în capitala Franței.

După Italia, Franța este țara cu cele mai multe cazuri de deces produse de coronavirus. Până ieri, în această țară au fost infectate 1.784 de persoane și au fost înregistrate 33 de decese.

Sursa foto: Facebook/ Alina Carari

Comentarii

Cojocariu

12.03.2020 23:34

Ce colegi invidiosi are doamna profesoara! Imi vine, instant, sa vokit! :( SI sa mor imi vine! ....

Adauga comentariu