VIDEO Frații „Bombă” și „Fitil” au chefuit împreună după care s-au certat cu polițiștii care nu i-au lăsat să se plimbe cu mașina

Duminică seara, pe la ora 18.20, polițiștii rurali din Marginea au observat cum o mașină marca Audi 80 s-a pun în mișcare pe DN 17A, în comuna Marginea. Despre șoferul acestei mașini, agenții aveau informații că ar putea fi în stare de ebrietate.

Individul de la volan, turmentat bine, a oprit abia după doi kilometrii de urmărire. În tot acest timp echipajul poliției îl urmărea pe bărbat cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Valeriu Rotaru, în vârstă de 60 de ani, din comuna Marginea este bărbatul „pilit”. Acesta a declarat în fața polițiștilor că nu are documentele asupra lui. Pasager în mașina care mirosea puternic a alcool, era fratele șoferului, Gheorghe Rotaru, în vârstă de 59 de ani, din aceeași localitate. Acesta, fratele mai mic, era și el îmbibat bine în alcool, atât de turmentat era încât s-a umflat ovăzu-n el și a refuzat să se legitimeze, devenind pe urmă și recalcitrant. Când polițiștii i-au cerut să nu mai provoace scandal, cetățeanul a început să devină violent verbal.

Oamenii legii au fost nevoiți să folosească forța fizică și cătușele. Bețivul nervos a fost dus la sediul secției. Gheorghe Rotaru, a fost „premiat” cu o amendă de 1.500 de lei.

Anchetatorii au aflat că Valeriu Rotaru conducea fără să aibă permis de conducere. „Fratele mai mare” refuza să sufle în aparatul etilotest. Același bărbat a refuzat și la spital să i se recolteze probe de sânge în stabilirea alcoolemiei. Mașina condusă de bețivul de 60 de ani nu era asigurată, cu polița RCA expirată din 08 septembrie 2018.

Șoferul a fost amendat cu 2.000 de lei și i s-au confiscat certificatul de înmatriculare și numerele de înmatriculare. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Sursa video: Facebook/ LaRadauti

Adauga comentariu