Cușca amplasată ilegal în fața magazinului Albina va dispărea

Cușca cu rol de terasă, ce aparține de SC HAVANA LUCHIAN SRL, amplasată în fața magazinului Albina va dispărea, deoarece a fost construită ilegal.

„Terasa este a celui de la Havana Luchian. Este înființată ilegal, urmând a fi dispusă desființarea acesteia”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Vara aceasta, în fața barului cunoscut de sucevenii din zona Albina sub denumirea de „Bombă” sau „La metrou” a apărut o construcție din fier, tip cușcă, în interiorul căreia au fost montate scaune și mese. Șandramaua construită ilegal a prins culoare datorită pereților din fier și acoperișului. Se observă că „managerii” barului au investit câțiva bani pentru ridicarea acestei terase „ultramoderne”.

Odată ridicat „cotețul”, conducerea localului a impus reguli de funcționare terasei construită ilegal pe domeniul public. Angajații localului deveneau foarte recalcitranți în momentul în care un trecător, care nu face consumație crâșmei, dorea să poposească în acel loc. În respectiva zona, mai există și alte bănci unde oamenii pot face o pauză, dar niciuna nu este acoperită și „relaxantă” precum respectiva terasă.

La ora închiderii bodegii, terasa se închide și ea cu cheia, rămânând un coteț din zăbrele de fier în care nu are acces nimeni până la răsăritul soarelui.

Conducerea societății va fi „premiată” cu o amendă cuprinsă între 1.000 – 10.000 de lei și obligată să se ocupe de demolarea terasei.

„Angajații din Inspectoratului Județean în Construcții vor analiza cazul, iar mâine 23 noiembrie, vor discuta cu reprezentantul SC HAVANA LUCHIAN SRL, acestuia urmând a i se aplica sancțiunea și măsura complementară de desființare”, a declarat șeful Poliției Locale, Ovidiu Doroftei.

Adauga comentariu