Noi sensuri unice în zona Areni din municipiul Suceava

Astăzi, viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi a anunțat faptul că sunt implementate noi reguli de circulație în zona bulevardului 1 Mai - strada Mihai Viteazul (Policlinica Areni) - strada Mărășești - strada profesor Leca Morariu.

(pentru a vizualiza imaginile în dimensiune completă dați click pe poze)

„Cei care vor să ajungă pe str. Mărășești venind dinspre Centru, trebuie să facă dreapta pe str. Mihai Viteazul (Policlinică), apoi stânga în spatele parcului, iar de aici pot intra pe str. Mărășești. Cei care vin dinspre Spital și vor să ajungă pe Mărășești, vor face stânga pe Mihai Viteazul urmând în mod similar traseul de mai sus.

Foarte important, autobuzele vor folosi același traseu, pentru că accesul dinspre bd-ul 1Mai spre str. Marășești este interzis.
La coborârea de pe Mărășești, acelora care vor să ajungă pe Mihai Viteazul, le recomandăm folosirea străzii 6 Noiembrie care este cu sens unic”, a spus Lucian Harșovschi.

Toate noile reglementări cu privire la circulația din zonă sunt în schițele atașate acestei informări.

 

Comentarii

A

16.12.2019 17:42

As propune sa se puna piloni de plastic chiar si pe trecerea de pietoni - Foarte multi taximetristi fac stanga de pe Mihai Viteazul ca sa intre la policlinica in statia lor de taxi.

Adauga comentariu