Nouă pacienți COVID sunt internați în spitalele din județul Suceava

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 4 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externată 1 persoană.

Din totalul celor 524 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 6 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19(forme medii), 13 pacienți sunt în zona tampon și 505 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 295 paturi libere, din care 40 pentru pacienți Covid-19,238 în sectorul non-Covid și 17 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 6 paturi pentru pacienți Covid, sunt 33 ventilatoare libere, din care 6 pentru pacienții Covid-19, și 27 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 3 pacienți diagnosticați cu Covid-19, 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 22 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 0 pacienți, 2 locuri fiind disponibile.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 27 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 9 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 17.

La nivelul județului sunt disponibile 118 locuri libere Covid și 33 locuri pentru zona tampon.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 266493,în ultimele 24 de ore fiind testate 731 persoane.

La data prezentului comunicat se află în carantină 1710 persoane, 100 intrate în ultimele 24 de ore.

De asemenea, în izolare se află 7 persoane, din care 0 intrate în ultimele 24 de ore.         

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 localități, 108 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 3 au câte un caz în evoluție iar 3 au câte două cazuri în evoluție.

La data prezentului comunicat în județul Suceava sunt 9 cazuri de infecție Covid -19 în evoluție.

Activitățile Jandarmeriei Suceava au continuat în data de 16.07.2021, în acest sens, un număr de 32 efective de jandarmi fiind angrenate în 16 de acțiuni independente pe linia SARS-Cov 2. Rezultatele acestor misiuni de prevenție s-au materializat prin verificarea/legitimarea a 22 de persoane aflate în carantină la domiciliu și 33 operatori economici. Ca urmare a verificărilor s-au aplicat 0 sancțiuni contravenționale.

Datele înscrise în prezentul comunicat sunt reieșite din situațiile oficiale întocmite și transmise de către instituțiile competente.

Adauga comentariu