Noul primar al Rădăuțiului vrea să-l schimbe pe șeful Poliției Locale. Vechiul șef al Poliției Locale Rădăuți a vrut să fie primar din partea PMP, iar noul șef interimar a avut probleme cu ANI

Noul primar al municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin (PNL), face schimbări la nivelul conducerii Poliției Locale. Proaspătul edil a luat hotărârea de a organiza un concurs pentru postul de director al Poliției Locale Rădăuți. Acest concurs va avea loc la începutul anului 2021.

Până va fi numit noul șef al Poliției Locale, această funcție va fi ocupată de către Romeo Răuțu. Cel din urmă s-a mai aflat la conducerea Poliției Locale Rădăuți. Romeo Răuțu, cât timp se afla la conducerea Poliției Locale a ocupat și funcția de director general la SC Servicii Comunale SA Rădăuţi (4 octombrie 2012 - 18 februarie 2013). Atunci, Răuțu a avut probleme cu Agenția Națională de Integritate.

În funcția de director al Poliției Locale Rădăuți s-a aflat Mihai Morariu, până să vină noul primar cu hotărârea de a organiza un concurs pentru funcția de șef al instituției.

Mihai Morariu a candidat în acest an pentru funcția de primar al comunei Udești, din partea PMP.

Funcții ocupate de Mihai Morariu: 

  • primar Udești (Partidul Democrat), perioada 1992-1996
  • primar Udești (Partidul Democrat Liberal), perioada 2000-2008
  • administrator la Prefectura Suceava, perioada 1996-2000
  • șef Serviciu Administrator la Consiliul Județean Suceava, perioada 2008-2013 
  • șef Poliția Locală Rădăuți, perioada 2013-2020

 

Adauga comentariu