O adolescentă de 15 ani din Făgăraș, declarată dispărută de mama sa, a fost găsită la locuința unui tânăr din Gura Humorului. Cei doi se cunoșteau de pe Facebook

Ieri, în jurul orei 13.30, polițiștii din Făgăraș, județul Brașov, au anunțat Poliția Orașului Gura Humorului, cu privire la faptul că la data de 21 decembrie 2020 Maria Roxana B. (15 ani), din municipiul Făgăraș, a plecat de acasă și s-ar afla pe raza orașului Gura Humorului. Tânăra a fost dată dispărută chiar de către mama sa, care a anunțat Poliția din Făgăraș cu privire la plecarea fiicei sale. 

Polițiștii din Gura Humorului au găsit-o pe minoră acasă la Elvis S. (16 ani), din localitate.

Tânăra a spus că a plecat de acasă pentru că, la data de 21 decembrie 2020, Elvis S. a vizitat-o în Făgăraș. Cei doi minori susțin că au o relație de prietenie de circa patru ani. Aceștia s-ar fi cunoscut pe Facebook. Așadar, după ce s-au întâlnit în Făgăraș, cei doi minori au luat trenul și s-a deplasat în Gura Humorului.

Maria Roxana B. a spus că a plecat de acasă de bunăvoie și nu a fost victima vreunei fapte de natură penală sau contravențională cât timp a fost declarată dispărută de familie.

Copila a fost internată în Centrul de Primire al Copilului în Regim de Urgență Suceava, astăzi urmând să fie preluată de mama sa.

 

Adauga comentariu