O angajată a Centrului Școlar de Educație Incluzivă Suceava a ajuns la spital după ce a căzut pe scările unității școlare

La data de 21 septembrie 2021, la ora 09.35, Lidia G., din municipiul Suceava, a anunțat prin 112 faptul că Elena F. s-a accidentat la locul de muncă. 

În dimineața de 21 septembrie a.c., în jurul orei 09.30, Elena F., din municipiul Suceava, inginer textile în cadrul Centrului Școlar de Educație Incluzivă Suceava, se afla în timpul programului de lucru și în timp ce cobora singură scările de la etajul I al unității școlare, s-a dezechilibrat și a căzut pe scări, lovindu-se la cap și la mâini.

Auzind strigătele după ajutor, Mihaela C., profesor de turism în cadrul aceleiași unități școlare, s-a îndreptat spre casa scării, ocazie cu care a observat-o pe colega sa, Elena F., căzută la pământ. Din acest motiv a solicitat intervenția altor cadre didactice și a medicului unității care a apelat 112 și a solicitat un echipaj de ambulanţă la fața locului.

Elena F. a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, în vederea acordării îngrijirilor medicale, fără a se stabili dacă rămâne internată, fiindu-i stabilit diagnosticul prezumtiv de „TCC + mici plăgi, escoriații”.

Din discuțiile purtate cu medicul unității școlare, reiese faptul că, în trecut, Elena F. a mai avut unele crize de hipertensiune și diabet.

Polițiștii au luat legătura cu ITM Suceava.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare din culpă” şi „neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

Adauga comentariu