O angajată a SGA Suceava a ajuns la spital după ce și-a înfipt un cuțit în antebrațul stâng, în încercarea de a dezlipi o etichetă de pe o sticlă

Ieri dimineață, în jurul orei 08.00, o femeie în vârstă de 55 de ani, din comuna Pătrăuți, angajată a Sistemului de Gospodărie a Apelor Suceava, a avut nevoie de intervenția unei ambulanțe după ce s-a tăiat cu un cuțit în zona mâinii stângi.

 

Se pare că femeia se afla în timpul serviciului și a încercat să dezlipească eticheta de pe un recipient de sticlă utilizat la depozitarea unor mostre de apă. Pentru realizarea operațiunii de dezlipire a etichetei, angajata SGA a folosit un cuțit pe care îl avea în laborator. La un moment dat cuțitul a alunecat pe suprafața de sticlă a recipientului. Astfel, femeia s-a tăiat în zona antebrațului mâinii stângi.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale. Aceasta a fost diagnosticată cu „plagă tăiată mâna stângă”.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „neluarea mărurilor de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu